Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - παναθηναικος 0-0

PAS GIANNINA is different drug...


Περιμέναμε αυτό το ματς γιατί είχε την ιδιαιτερότητα μετά από 3 χρόνια να έχουμε οπαδούς του παναθηναϊκού απέναντι...
Και για να εξηγούμαστε, περιμέναμε για την οπαδική αξία του να έχεις γεμάτο πέταλο απέναντι.
Το ματς ξεκίνησε σε ομιχλώδες τοπίο, με το διαιτητή να περιμένει να καθαρίσει η ατμοσφαίρα απο τους πυρσούς όπως και έγινε. Μετά το πεντάλεπτο ήταν δύσκολο να παρακολουθήσεις τις κινήσεις των παιχτών γιατί η ομίχλη είχε καθίσει πάνω από το γήπεδο.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην φανεί ούτε το πανί που φτιάξαμε για το ματς.



Μετά από δύο διακοπές ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει οριστικά το ματς στο 26 λεπτό.
Το παιχνίδι ορίστηκε για την επόμενη μέρα στις 3 το μεσημέρι.


Κάπου ανάμεσα στις διακοπές του παιχνιδιού οι βάζελοι άρχισαν να εκτοξεύουν στυλό προς την 9 και τη μεγάλη κερκίδα!!!! Τα στυλό απαντήθηκαν και από την απο εδώ πλευρά με ναυτικές!!!! Στη συνέχεια οι βάζελοι έσπασαν τη πόρτα απο την 7 μπήκαν στη νεκρή ζώνη και κινήθηκαν προς την 9. Όπως ήταν φυσικό με τόσες διμοιρίες ανάμεσα ήταν αδύνατο να υπάρξει επαφή. Σε εκείνο το σημείο οι βάζελοι δέχτηκαν ψέκασμα απο τα ματ με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 7. Οι χακί διμοιρία επιτέθηκε ξανά στους βάζελους (ενώ εχουν υποχωρήσει) αδειάζοντας ολόκληρη τη φυσούνα(!!!!) μέσα στη θύρα προκαλώντας πανικό. Δολοφονική κίνηση αν και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο απο αυτούς. Κάπου εκεί τελείωσε και το όποιο οπαδικό ενδιαφέρον είχε το παιχνίδι.


Τη δευτέρα όπως ήταν φυσικό οι οπαδοί του παναθηναϊκού δεν ήταν ούτε εκατό.
Στα καθαρά ποδοσφαιρικά τώρα, ο παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στα 20 λεπτά που απέμειναν απο την κυριακή χάνοντας ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο ο ΠΑΣ μπήκε ποιο δυνατά και έχασε τεράστια ευκαιρία  με τον κοροβέση που δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο τελευταίο 20 λέπτο  το ματς άνοιξε με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες να πάρουν το ματς.Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει το ματς αυτός ήταν ο ΠΑΣ.
Η ομάδα μας απέδειξε οτι μπορεί να παίξει στα ίσα οποιονδήποτε αντίπαλο.
Το πάθος και η αγωνιστικότητα του χαρίση να γίνει παράδειγμα προς όλους, ένα μεγάλο μπράβο απο εμάς. 

υγ: η αναίτια επίθεση των βάζελων πρός την 9 και τη μεγάλη(σε παιδιά ,απλούς φίλαθλους κλπ) μόνο ως κομπλεξική μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε... είναι καρμπόν με το σκάσιμο που κάναν οι παοκτζήδες πέρυσι στη λεωφόρο. Τα "θα περνάγαμε απο πάνω σας" και τα "στα Γιάννενα θα κάτσουμε να σας γ@@@ουμε" είναι για γέλια...

υγ2: ευχαριστούμε όσους βοήθησαν για να γίνει το πανί "χαραμίζοντας"την πρωτοχρονιά τους.
περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο σύντομα.