Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Δυο μέτρα και δύό σταθμά;

Με λύπη πληροφορηθήκαμε από τοπικά μ.μ.ε οτι η αστυνομία αρνήθηκε στους οπαδούς του ατρόμητου να ταξιδέψουν την κυριακή στην πόλη μας για το μεταξύ μας παιχνίδι.
Ο λόγος δεν ήταν η απαγόρευση μετακινήσεων που κήρυξε ο γγα ανδριανός, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ η έλλειψη καθισμάτων στη θύρα 7!!!
Στο προηγούμενο εντός έδρας με τη νίκη βόλου ήταν η λίγκα που για τον ίδιο αστείο λόγο απαγόρευε την μετακίνηση των φίλων της νίκης. Παρόλα αυτά οι φίλοι της νίκης παρακολούθησαν το παιχνίδι από τη θύρα 7, λογικά έπειτα από συνεννόηση με τους υπάλληλους της παε.

Τα καθίσματα στη θύρα 7 λείπουν εδώ και τρία χρόνια!!!Τα τρία αυτά χρόνια η θύρα έχει φιλοξενήσει οπαδούς σχεδόν από όλες της ομάδες.Οπότε ή κάποιοι δεν κάναν σωστά τη δουλειά τους τα τρία αυτά χρόνια ή κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους φέτος ή η αστυνομία εκδικητικά δεν θέλει τους οπαδούς του ατρόμητου για τούς γνωστούς λόγους.
Αν ισχύει το τελευταίο θα φανεί  την πέμπτη όπου έχουμε εντός έδρας ματς με τον παοκ και από ότι μαθαίνουμε έχει υπάρξει ήδη επικοινωνία με υπαλλήλους της παε για να δοθούν εισιτήρια.

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ