Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-οφη 3-0

Ε ρε γλέντια...


Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ο ΠΑΣ καθάρισε τον ανύπαρκτο οφη μέσα στους Ζωσιμάδες.
Η αλήθεια είναι οτι το ματς θα μπορούσε να είναι και 5-0 και 6-0 αλλα οι παίχτες μας είχαν μια μικρή αστοχία και ο οφη έναν τερματοφύλακα που τον έσωσε από το διασυρμό.
Μέχρι το 30' το ματς δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, ώσπου ήρθε η ασταθής απόκρουση σε σουτ του ιλιτς ,ο τσάβες ήρθε με φόρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ήρθε να το πανηγυρίσει στην κερκίδα των οργανωμένων, τη θύρα 10. Κάπου εκεί ο ΠΑΣ πήρε μπροστά και στο 45 κερδίσαμε πέναλτι σε ανατροπή του ακόστα. Ο τσάβες ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο οφη δεν κατάφερε να αντιδράσει στην επανάληψη και δέχθηκε άλλο ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη σε εκτέλεση πέναλτι του ιλιτς.

Πολύ καλή η κερκίδα στη 10 με καπνογόνα και κορεό που είχαν ετοιμάσει οι azzurra. Αν βοηθούσε λίγο και η "sold out'' 9αβγδ θα μιλάγαμε για το τέλειο...καλή η ''sold out" προπαγάνδα αλλα και λιγο φωνούλα δε βλάπτει.. Πάμε τώρα για τη νίκη με τη λειβαδειά την τετάρτη και βλέπουμε..

υγ: ζητάς εισιτήριο στα εκδοτήρια για τη θύρα 10 και σου δίνουν για την 9...
έτσι γίνονται τα "sold out" όταν ελέγχεις μέχρι και την καθαρίστρια. Θα έρθει η μέρα που θα τρέχετε να κρυφτείτε...  
υγ 2: βραβεύεις γκατούζο(!!!) και στις φωτογραφίες είσαι λες και έχεις πιει πρέζα..ήμαρτον!! 

υγ 3: κρεμάσαμε πανί αλληλεγγύης για τους οπαδούς της αταλαντα που συνελήφθησαν στο ματς με τη ρομα όπου κάποια μέλοι του συνδέσμου μας είχαν τη τύχη να παρακολουθήσουν απο κοντά.