Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ολυμπιακός 2-0

Το πάθος και η αποφασιστικότητα των παιχτών μας ήταν αρκετά για να υποτάξουν τον διορισμένο μέσα στους Ζωσιμάδες.


Η ομάδα μας παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές λόγω απουσιών. Παρόλα αυτά οι παίχτες που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν έδειξαν ότι θα μπορούσαν να έχουν πάρει περισσότερο χρόνο μέσα στη χρονιά. Στο 1' του παιχνιδιού μετά από κόρνερ του ίλιτς ο μιχαήλ με κεφαλιά-μέσα σε σύννεφα καπνού που είχαν δημιουργήσει οι οργανωμένοι οπαδοί της θύρας 10 στην έναρξη- έκανε το 1-0 για την ομάδα μας και το γήπεδο πήρε "φωτιά¨ . Πριν προλάβουν οι γαύροι να συνέλθουν από το πρώτο γκολ  ήρθε και το δεύτερο. Τρομερή πάσα του ίλιτς στον ντάσιο,  επέλαση του αρχηγού από τα δεξιά που βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον κρητικό που πάσαρε στον βίλα και αυτός από κοντά τιμώρησε τον διορισμένο για δεύτερη φορά πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο! Εκεί κάπου το ματς τελείωσε, τα γαυράκια προσπάθησαν αλλά μάταια, ο ΠΑΣ χωρίς να αισθανθεί κίνδυνο κατάφερε να διατηρήσει το 2-0 με σχετική ευκολία. Το βλέμμα του αρχηγού της ομάδας μας όταν πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ δείχνει πόσο πολύ θέλανε το ματς οι παίχτες μας.

Φως, καπνός, τραγούδι και χορός αυτό σημαίνει του AJAX οπαδός.


Όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί μας στη θύρα 10 με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Τα δύο γρήγορα γκολ βοήθησαν να συνεχιστεί το πάρτι ασταμάτητα μέχρι το 90'. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι ήταν μια από της καλύτερες κερκίδες που έγινε φέτος εδώ μέσα, είχε δύναμη ,ένταση ,παλμό και διάρκεια. Με αποτέλεσμα να μείνει άφωνο το πέταλο των γαύρων για πάρα πολλά λεπτά. 70 - 30 η κατοχή στην κερκίδα υπέρ μας, άσε που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη νοοτροπία της αποχώρησης τους ένα τέταρτο πριν τελειώσει το ματς! Μπράβο σε όλους όσους βοηθάνε να δημιουργείται αυτό το οπαδικό κλίμα στους Ζωσιμάδες. Πρέπει να καταλάβουν όλοι και πρώτα αυτοί που γράφουν τους νόμους ότι το καπνογόνο ΔΕΝ είναι έγκλημα και χρησιμοποιείται από τους οπαδούς για να φτιάξει ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.




Ο λαός του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν είναι αχάριστος όπως θέλουν να τον παρουσιάζουν κάποιοι. Το απέδειξε χθές όταν όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο, χειροκρότησε  και φώναξε ρυθμικά το όνομα του κολοβέτσιου για όσα πρόσφερε στην ομάδα τα δύο αυτά χρόνια. Καλή τύχη του ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι μετά απο αυτό κατάλαβε πόσο μεγάλος είναι ο Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ο κόσμος του. Θα θέλαμε να χειροκροτήσουμε και τον ρουμπουλάκου εντός αγωνιστικού χώρου αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία, κρίμα. Του ευχόμαστε καλή τύχη. Σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το μπλε πάθος-θάρρος- θράσος που έδειξε μέσα στον πειραιά στο ματς του πρώτου γύρου με τον γαύρο. 

Boycott brasil 2014 


Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των radical fans united για κοινή δράση με άλλα πέταλα ενάντια στο μουντιάλ της βραζιλιάς τον ιούνιο. Αντιγράφουμε από το μπλοκ τους    (rfu.blogspot.gr) :

Boycott brasil 2014 αλά ελληνικά

Η εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου εκτός απο το ίδιο άθλημα σκοτώνει και τους θεατές του. Τα εργατικά ατυχήματα, οι κατασταλτικές επιθέσεις στις φαβέλες, η σκλήρυνση των μέτρων καταστολής είναι λίγοι από τους λόγους που πρέπει να εναντιωθούμε στο επερχόμενο μουντιάλ. Και πως θα μπορούσαμε να μην το κάνουμε, όταν οι ίδιοι οι βραζιλιάνοι, οι κατεξοχήν μπαλαδόφατσες, εναντιώνονται σε αυτό; Ναι , γουστάρουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο, ωραίες φάσεις και ζωντανές κερκίδες. Αλλά η fifa τι σχέση έχει ακριβώς με αυτά, όταν το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα ζεστά φράγκα των επενδύσεων;
Για αυτό απευθύναμε πρόσκληση σε διάφορους συνδέσμους να βγάλουν ένα κοινό πανό εναντίωσης στο μουντιαλικό πανηγύρι με το σύνθημα "boycott brasil 2014 - ποτίζουν το γκαζόν με αίμα των φτωχών". 


πάλι τα ίδια...

Τα είχαμε γράψει και στο ματς με το βάζελο, αλλά κάποιοι δεν λεν να το καταλάβουν.Το να συνεχίζετε να κάνετε ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ σε γαυροβάζελους δεν αποτελεί αντικειμενικη δημοσιογραφία όταν διατείνεστε οτι στα μέσα τα οποία δημοσιογραφείτε είναι για τα νεα του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Είναι σίγουρο ότι κάνεις οπαδός φίλαθλος κλπ της ομάδας μας δεν θέλει να ακούσει τη γνώμη των γαύρων για το που είναι σωστό να πηγαίνει το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Ξέρουμε κάνετε τη δουλειά σας, η οποία "πουλάει" κιόλας στην αθήνα και αναπαράγεται, αλλά "χτυπάει" κάπως. Μπορείτε να κάνετε ένα ρεπορτάζ σαν αυτά που μας κάνουν εμάς οι συνάδελφοι σας όταν παίζουμε με κάτι τέτοιου τύπου ομάδες. 

Ανεκδιήγητε "γιαννενάρχη" το οτι συνεχίζεις την γκαιμπελίστικη προπαγάνδα χωρίς αφορμή και "υπογείως" για την εξυπηρέτηση των προσωπικών σου φιλοδοξιών και συμφερόντων δεν μας κάνει τρομερή εντύπωση. Το ότι επιλέγεις να το κάνεις κρυμμένος πίσω από μια σελίδα που σίγουρα δεν εκπροσωπεί μόνο εσένα, δεν μας ξενίζει. Συνηθισμένα τα βουνά απ'τα χιόνια. Λύσε μας κάνα δυο απορίες όμως. Κάνεις και την εκκαθάριση των εισιτηρίων στο τέλος του αγώνα; Τα εκδοτήρια του σταδίου γιατί δεν πουλούσαν εισιτήρια για τη θύρα 10 ; Αλλά μας παρέπεμπαν στη λέσχη-εκδοτήριο με τη δικαιολογία " χάλασε το σύστημα και δεν βγάζει για τη 10 (γελάει ο κόσμος!!!). Η "παλιά σκεπαστή" δεν χωρίζεται πουθενά, είτε για 9α ,είτε για 9β βγάλεις εισιτήριο μπορείς να πας και να καθίσεις  στους οργανωμένους στη θύρα 10 (έχεις σκεφτεί οτι κάποιος κόσμος δεν θέλει ούτε να σε βλέπει; μήπως είσαι λίγο "αντιεμπορικός" για πωλητής; ). Διακρίνουμε μια εμμονή στο να έχεις το μονοπώλιο για τη θύρα 10. Πως γίνετε να βρίσκεις παντού εισιτήρια για τη μονίμως  "sold out θύρα" 9 στην οποία κάθεται η λέσχη που εκπροσωπείς και για τη θύρα 10 όπου κάθεται ένα αρκετά δυναμικό οπαδικό κομμάτι της κερκίδας και για το οποίο εσύ διατείνεσαι ότι δεν θες να έχεις καμία σχέση...να πουλάς μόνο εσύ!!!;;; Τι ακριβώς και ποιόν εξυπηρετεί αυτό το μονοπώλιο; 

Μέτρα κεφάλια, μέτρα εισιτήρια. Βγάλε "πασόμετρα", πιεσόμετρα ,μοιρογνωμόνια. Ότι και να κάνεις εκεί θα είμαστε και θα κάνουμε κερκίδα.Για μας έχεις χάσει το νόημα του τι είναι οπαδός, αντιθέτως έχεις "πιάσει" το νόημα του τι είναι παράγοντας-υπάλληλοςΔιαφορά φιλοσοφίας είναι. Ούτε λογιστές είμαστε ούτε εκδοτήρια έχουμε,
οπαδοί είμαστε και ο ρόλος μας είναι διακριτός σε αντίθεση με εσένα.Έχεις το μονοπώλιο εισιτηρίων ,θες το μονοπώλιο της κριτικής προς όλους, θες και το μονοπώλιο της αγάπης προς την ομάδα!!! Μήπως έχεις μεγάλη ιδέα για το εαυτό σου;

ΠΑΣ θυμήσου μια ζωή μαζί σου...δεν είμαστε υπάλληλοι είμαστε οι οπαδοί σου (τρις)