Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - πανθρακικός 1-1


Με νίκη "κλειδώναμε" την παραμονή μαθηματικά και συνεχίζαμε να κυνηγάμε την 6η θέση με αξιώσεις. 



Τα δύο γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο αν και η απόδοση των δύο ομάδων δεν ήταν καλή.Ο ΠΑΣ ήταν σίγουρα καλύτερος αλλά ο πάνθραξ κατάφερε να προηγηθεί στη μια και μοναδική ευκαιρία που έκανε στο 25ο λεπτό. Δέκα λεπτά μετά ο διαιτητής διέκοψε το ματς λόγω δυνατής χαλαζόπτωσις για πέντε περίπου λεπτά.Με την συνέχιση του παιχνιδιού η ομάδα μας ισοφάρισε.  Μετά απο ωραία εκτέλεση φάουλ του ακόστα από δεξιά ο τζημόπουλος με γυριστό απο το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το  1-1.Στο δεύτερο ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΠΑΣ. Παρόλο που παίζαμε τον πανθρακικό σχεδόν στο μισό γήπεδο για μεγάλα διαστήματα δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ.Ατυχία,λάθη και αστοχία με αποκορύφωμα τη φάση του ίλιτς στο 70' μας στέρησαν τούς τρεις βαθμούς. Δύσκολη η κατάληψη της 6ης θέσης αλλα όχι ακατόρθωτη...διπλό στον εργοτέλη, παθιασμένη εμφάνιση και νίκη με τον διορισμένο στο τελευταίο ματς εντός. 

Είναι κρίμα και άδικο για την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα του κόσμου των Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να παίζει σε σχεδόν άδειο γήπεδο.Πρέπει όλοι να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί για να παίζει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε ποδοσφαιρικό κλίμα που θα αρμόζει στην ιστορία του, τη φανέλα του και τον κόσμο του.         


υ.γ: Μάλλον "γιαννενάρχη" χάνεις την ψυχραιμία σου με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις ούτε εσύ τι γράφεις (αλήθεια πιστεύεις οτι βγάζει νόημα;). Για τη "ταμπακιέρα" δε λες τίποτα,άλλα ντ΄άλλον, να χαμε να λέγαμε,κάτι να πούμε, κάτι θα μείνει.
"Συν αυτω" και κοκοκο.

ΠΑΣ θυμίσου μια ζωή μαζί σου...δεν είμαστε υπάλληλοι είμαστε οι οπαδοί σου. (τρις)