Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 0-0





Στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" οι κυανόλευκοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0 κόντρα στον νεοφώτιστο αλλά σκληροτράχηλο Πλατανιά Χανίων.
Και μπορεί η νίκη να μην ήρθε, όμως είμαστε ακόμη στην αρχή και η ομάδα έχει ακόμη δρόμο και μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της.
Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με αμυντικούς προσδιορισμούς και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις απέναντι στον ΠΑΣ ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας αλλά του έλειψε η τελική προσπάθεια.
Μετά από ένα νωθρό πρώτο μέρος στην επανάληψη το παιχνίδι ζωντάνεψε και ο ΠΑΣ κυνήγησε το γκολ. Το πέτυχε με τον Πατσατζόγλου αλλά το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Ο Πλατανιάς έγινε απειλητικός στις αντεπιθέσεις αλλά η άμυνα και Φέγκρους όπου χρειάστηκε, είχαν σωστές επεμβάσεις.
MVP της αναμέτρησης ήταν ο Ίλιτς ο οποίος έδειξε ορεξάτος και δείχνει ότι θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τον Γιάννη Χριστόπουλο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών). Βοηθοί του οι κ.κ. Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής) και Αθανάσιος Ταρανάς (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Αθανάσιος Γιάχος (Χίου) και παρατηρητής η κα Ιωάννα Κωνσταντινίδου (Δυτικής Αττικής).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Ντάσιος (85' Κεϊτά), Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Πατσατζόγλου (78' Τσουκαλάς), Τζάνης (63' Βίλα), Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (71' Γκονζάλες), Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης, Ουκάρ, Ουντότζι (92' Μαρτσάκης).
Πάγκος:
ΠΑΣ: Ταμπάσης, Τσουκαλάς, Κειτά, Βίλα, Γιάκος, Κολοβέτσιος και Κοροβέσης.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Δέντσας, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Γκονζάλες και Κουρτεσιώτης.
Κίτρινες: Πατσατζόγλου, Ουντότζι, Πάντος, Αγκιλέρα, Ποτουρίδης. 

ΦΑΣΕΙΣ:
27' Ο Ίλιτς μετά από μπαλιά του Ντε Βινσέντι έκανε ωραία προσποίηση σε αντίπαλο του αλλά το σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από την περιοχή αποκρούστηκε από το σώμα του Ποτουρίδη. 
30' Σουτ του Γεωργίου, μετά από μπαλιά του Πατσατζόγλου, μέσα στην περιοχή μπλόκαρε ο Κηπουρός.
31' Ο Πατσατζόγλου βρήκε τον Ίλιτς στην περιοχή, ο Κανακούδης τον βρήκε με το πόδι στο πρόσωπο αλλά ο διαιτητής άφησε τη φάση και η μπάλα πέρασε άουτ (φάση που θα μπορούσε να υποδειχτεί πέναλτι). 
44' Σουτ -βολίδα του Τζάνη λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε ασθενώς ο Κηπουρός και απομάκρυνε η άμυνα.  
45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου 
54' Ο Ντε Βινσέντι κέρδισε μία κόντρα στην περιοχή μετά από ασίστ του Ίλιτς, και σούταρε δυνατά αλλά απέκρουσε δύσκολα ασθενώς ο Κηπουρός. 
60' Ο Πατσατζόγλου πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
62' Ο Πλατανιάς βγήκε στην αντεπίθεση, γύρισμα του Αναστασάκος στον Κάλαϊτζιτς ο οποίος σούταρε πολύ άστοχα. 
67' Μακρινό σουτ του Ίλιτς άουτ.
68' Ο Μαραγκουδάκης κυνήγησε στην αντεπίθεση την μπάλα αλλά πρόλαβε και βγήκε ο Φέγκρους έξω από την περιοχή και απομάκρυνε.  
72' Ο Ουντότζι τροφοδοτήθηκε από τον Αναστασάκο και μπήκε απειλητικά στην περιοχή, κόπηκε όπως από τον Πατσατζόγλου και έκανε θέατρο επιδιώκοντας πέναλτι. Ο διαιτητής τον "κιτρίνησε".  
90'+3 Φάουλ του Γκονζάλες η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Φέγκρους ο οποίος όμως έδιωξε.  
90'+5' Λήξη της αναμέτρησης 

πηγη:now-ioannina.gr