Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Αγωνιστική 29η: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - οσφπ 0-4


29η Αγωνιστική και ο ΠΑΣ γνώρισε βαριά ήττα από τον πρωταθλητή ολυμπιακό. Ένα 20λεπτό ήταν αρκετό για να καταρρεύσει η άμυνα του ΠΑΣ και να γνωρίσει την πιο βαριά ήττα για την φετινή σεζόν.
Τα γκόλ σημείωσαν ο μιραλάς στο 53', ο τζεμπούρ (2) στο 64' και 71' και ο φετφατζίδης στο 75'.



Διακρηθέντες Αγώνα: Ντε Βινσέντι, Πάντος

Γκολ και Φάσεις Αγώνα:

HIGHLIGHT ΑΓΩΝΑ

Μια αγωνιστική πρίν το τέλος του πρωταθλήματος και σε ένα παιχνίδι (ποιός θα το περίμενε τα χριστούγεννα) αδιάφορο βαθμολογικά για την αγαπημένη μας ομάδα αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την σωτηρία της ήδη από την 27η αγωνιστική γνώρισε την πιο βαριά αλλά όχι την πιο οδυνηρή της ήττα. 
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να καταρρεύσει η λειτουργία της ομάδας μας και απέναντι στην προφανή ποιότητα του αντιπάλου να δεχθεί 4 γκόλ μέσα σε 20 λεπτά, από το 53' έως το 75'.
Πιάνοντάς τα λοιπόν από την αρχή πρέπει να πούμε πως για ένα ημίχρονο ο ΠΑΣ κοίταξε τον οσφπ στα μάτια, έπαιξε σωστά, μυαλωμένα, με περισσό πάθος και εαν ήταν λίγο πιο τυχερός στο 28ο λεπτό θα μπορούσε να είχε προηγηθεί σε μία εξαιρετική αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Βίλα που σπατάλησε μια εκπληκτική ευκαιρία για να ανοίξει το σκόρ για την ομάδα μας.
Το ημίχρονο έληξε 0-0.
Μπαίνοντας για το δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ο ολυμπιακός να πατάει καλύτερα και στην πρώτη του ευκαιρία τιμώρησε την άμυνα μας. 1-0 στο 53' ο μιραλάς. Κάπου εκεί φάνηκε πως τα ψυχολογικά αποθέματα που έφεραν τον ΠΑΣ στην υπέρβαση της σωτηρίας εξαντλήθηκαν και επήλθε η κατάρρευση. Τα υπόλοιπα 3 γκόλ ήταν φυσική συνέπεια αυτού σε συνδυασμό με την φυσική κόπωση. από την υπερπροσπάθεια και την ένταση που δουλεύουν οι παίχτες μας το τελευταίο 3μηνο.

Όμως είμαστε ΠΑΣ. Και ο ΠΑΣ απαγορεύεται να υφίσταται τέτοιες ήττες. Τέτοιες ήττες δεν πρέπει να συμβαίνουν ούτε σε φιλικό παιχνίδι.
Ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχουν σκυμμένα κεφάλια. Δεν πρέπει να νιώθει κανένας στενοχωρημένος. Δεν θα σβηστεί η ΤΕΡΑΣΤΙΑ φετινή επιτυχία από ένα κακό αποτέλεσμα. Ας το εκμεταλλευτούμε σαν ένα καλό μάθημα για του χρόνου και μόνο.

Και επειδή ο ΠΑΣ ο δικός μας δεν χάνει ποτέ:



ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ (www.sportsioannina.gr) 


Διαιτητής του αγώνα ο κ. Αλέξανδρος Δημητρόπουλος του συνδέσμου Φθιώτιδας. Βοηθοί του οι κ.κ. Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας) και Νικόλαος Γεωργαράκος (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο κ. Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).


Συνθέσεις: 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Ντάσιος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι (78' Πατσατζόγλου), Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα (78' Γιάκος), Κυριάκος (59΄ Τζάνης), Βίλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρβε): Κάρολ, Μανιάτης (76΄Φέισα), Χολέβας, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Φουστέρ, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μιραλάς, Αμπντούν (72΄Φετφατζίδης), Τζεμπούρ (78΄Ντιόγκο).


Πάγκος: 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Μπακαγιόκο, Λίλα, Τζάνης, Πατσατζόγλου, Σκούφαλης και Γιάκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Μοδέστο, Παπάζογλου, Φέισα, Καζίμ, Φετφατζίδης και Ντιόγκο.


Κίτρινες: Μιχαήλ, Παπαδόπουλος, Μπεσέρα

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
5' Ο Μιραλάς σέντρα για τον Τζιμπούρ αλλά πρόλαβε και απέκρουσε ο Πάντος με το κεφάλι.
7' Ο Ορμπάιθ επιχείρησε το σουτ στη γραμμή της περιοχής το οποίο απέκρουσε ασθενώς ο Κηπουρός.
14' Ο Κυριάκος γυριστο σουτ μπλόκαρε στην αριστερή γωνία ο Κάρολ.
28' Ο Κυριάκος έδωσε με τη μια στο Βίλα που πλάσαρε στην κίνηση άουτ 
45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη β' ημιχρόνου
48' Σουτ του Ζαμπρέλα μπλόκαρε ο Κάρολ.
53' ΓΚΟΛ! 0-1 ο Ολυμπιακός. Ο Μιραλάς από κοντά το 0-1 μετά από σέντρα από τα αριστερά του Αμπντούν.
64' ΓΚΟΛ! 0-2 ο Ολυμπιακός. Ο Τζιμπούρ, μετά από μπαλιά του Μιραλάς, με ατομική προσπάθεια και σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
71' ΓΚΟΛ! 0-3. Ο Τζιμπούρ αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή με γυριστό σκόραρε και πάλι παρά την προσπάθεια του Κηπουρού μετά από κόρνερ του Φουστέρ.
75΄ΓΚΟΛ! 0-4 με καταπληκτικό καλοζυγισμένο σουτ του Φετφατζίδη μετά από αλλαγή της μπάλας με τον Φουστέρ. 
76' Σουτ του Φετφατζίδη απέκρουσε στη γραμμή ο Τζάνης.
77' Νέο σουτ του Φετφατζίδη με τα πόδια ο Κηπουρός.
84' Ο Μιραλάς βγήκε τετ-α-τετ απέφυγε τον Κηπουρό αλλά πλάσαρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. 
86' Σέντρα του Τζάνη από δεξιά, κεφαλιά του Βίλα άουτ.
90+1' Φάουλ του Μπεσέρα απέκρουσε ασθενώς ο Κάρολ, αλλά πρόλαβε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος προ του Βίλα.
90+4' Λήξη της αναμέτρησης