Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

24η Αγωνιστική: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - κομποτιακός 2-0




Μεγάλη εμφάνιση και ΑΝΕΤΗ επικράτηση επί της πιο βρόμικης ομάδας του πρωταθλήματος. Ένας πολύ καλός, ψυχωμένος και ουσιαστικός ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πήρε την νίκη με σκόρ 2-0 απέναντι στην ομάδα του λεβαδειακού. Το σκόρ άνοιξε στο 22ο λεπτό άνοιξε με ακόμα ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ γκολ ο Leandro Becerra ενώ το 2-0 διαμόρφωσε με υπέροχη ενέργεια και τελείωμα ο Αρχηγός της αγαπημένης μας ομάδας Γιώργος Ντάσιος.


Διακριθέντες Αγώνα: Μπεσέρα, Ντάσιος, Πάντος, Βίλα.

Γκολ και Φάσεις Αγώνα:



Γκολ Αγώνα

Ένας υπέροχος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατέβηκε σήμερα στους Ζωσιμάδες να πάρει ένα ματς το οποίο εάν χανόταν θα σήμαινε κατά πάσα πιθανότητα και το τέλος των ελπίδων για σωτηρία. Ωστόσο οι παίχτες μας μπήκαν στο γήπεδο όπως έπρεπε και με την βοήθεια του κόσμου που ήταν πιο ζεστός από κάθε άλλη φορά κατάφερε από το πρώτο κιόλας λεπτό να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στα Γιάννενα. 
Με δύο μεγάλες εκπλήξεις κατέβασε ο Άγγελος την ομάδα στο γήπεδο κάνοντας ματ στην τακτική του Γιιώργου Παράσχου αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι τυχερός που έχει έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές στον πάγκο του σε ότι έχει να κάνει με το κοουτσάρισμα. Πάντος ΔΕΞΙ ΧΑΦ στην τριπλέτα του κέντρου!!! και χωρίς κλασικό επιθετικό με τους τρεις (Μπεσέρα, Βίλα, Γεωργίου) να εναλλάσσονται συνεχώς. Τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται με την έναρξη του παιχνιδιού για την ομάδα μας αφού άσκησε ασφυκτικό πρέσινγκ στην αντίπαλη ομάδα δημιουργώντας σημαντικότατα προβλήματα στην ανάπτυξη της και κάνοντας πολλά κλεψίματα της μπάλας. Αυτή η πίεση είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες στου Αλεξίου για την ομάδα του κομποτιακού από το 18ο κιόλας λεπτό.
4 λεπτά αργότερα ήρθε το χτύπημα από την αγαπημένη μας ομάδα. Με τον αγαπημένο αργεντινό Λεάντρο Μπεσέρα ο οποίος έχει βαλθεί να πάρει από το χεράκι τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να τον κρατήσει στην κατηγορία με το έτσι θέλω!! Κοφτή τρίπλα με το δεξί..στρώσιμο στο μαγικό αριστερό και κανονιά που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον ίδιο υποψήφιο για τρίτη φορά για καλύτερο γκόλ την αγωνιστικής!!! Μην σταματάς να μας τρελαίνεις Λεάντρο!
Στο 51ο λεπτό ο Ντάσιος κέρδισε πεντακάθαρο πέναλτι το οποίο εκτέλεσε άσχημα και έστειλε άουτ ο Μπεσέρα χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ζευγαρώσει τα γκόλ του και να σφραγίσει μια φανταστική εμφάνιση με πολύ τρέξιμο, πολλές καλές πάσες και μαρκάρισμα σε όλο το γήπεδο.
 Το δεύτερο γκόλ για την ομάδα μας ήρθε στο 61ο λεπτό απο τον φυσικό αρχηγό αυτής της ομάδας, τον Γιώργο Ντάσιο. Κούρσα από τα παλιά για τον Γιώργο εναλλαγή της πάσας με τον Πάντο και κεραυνό μέσα από την μεγάλη περιοχή που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ακολούθησαν κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες για περαιτέρω διεύρυνση του σκορ με αποκορύφωμα αυτή του Φώτη Γεωργίου ο οποίος έχασε ένα εξαιρετικό τετ-α-τετ που θα μπορούσε να κάνει το 3-0.

- Ο ΠΑΣ κέρδισε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έναν παίχτη που έχει δώσει τα πάντα για τον Ταύρο. Τον Γιώργο τον Ντάσιο. Αρχηγάρα από τα παλιά με πολύ καλό παιχνίδι και με γκολ που θα του δώσει φτερά στα πόδια για την συνέχεια.

- Αρκετός κόσμος σήμερα στους Ζωσιμάδες. Οι φωνές μας για φθηνό εισιτήριο φαίνεται τελικά πως είχαν βάση.

- Φωτιές έβγαλε το πέταλο!! Σπουδαία κερκίδα η σημερινή με παλμό και δύναμη που μας έκανε όλους να το ευχαριστηθούμε.

- Γλεντήστε τον **** τον Λεβαδειακό. Λαίκή απαίτηση. Τετάρτη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ (www.sportsioannina.gr)
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ιωάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας. Βοηθοί του οι κ.κ. Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών) και Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Τάσος Κάκος (Κέρκυρας) και παρατηρητής ο κ. Αντώνιος Σίπκας (Φλώρινας).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (73' Ζαμπρέλα), Λίλα, Πάντος (79' Μπακαγιόκο), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Μπεσέρα (67' Ανδράλας), Βίλα.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τομάς, Βιάνα, Σουμπίνιο (71' Ζαουί), Αλεξίου, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (46' Κόρμπος), Μαχαίρας, Μουλόπουλος (65' Μελισσάς), Παπαδόπουλος.
Πάγκος:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Πατσατζόγλου, Ανδράλας, Κυριάκος, Μπακαγιόκο, Ζαμπρέλα και Βάντερσον.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μελισσάς, Κόρμπος, Ιωάννου, Βασιλείου, Ζαουί και Κοιλιάρας.
Κίτρινες: Αλεξίου, Ντάσιος, Κουτσόπουλος, Μουλόπουλος, Ανδράλας, Ζησόπουλος, Τζημόπουλος, Μεντί.  
Κόκκινη: Αλεξίου 18' (2η) 
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
9' Ο Ντε Βινσέντι σέντραρε από τα αριστερά στην περιοχή και ο Πάντος υπό την πίεση του Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ.
11' Δυνατό σουτ του Μιχαήλ η μπάλα πέρασε άουτ. 
12' Σέντρα σουτ του Σουμπίνιο, απέκρουσε στη γωνία ο Κηπουρός.
22' ΓΚΟΛ! 1-0 ο ΠΑΣ! Εκπληκτικό σουτ του Μπεσέρα, και αφού πρώτα απέφυγε τον Μαχαίρα με προσποίηση, η μπάλα με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού, κατέληξε στα δίχτυα.
30' Σουτ του Μαχαίρα στην περιοχή μετά από πάσα του Σουμπίνιο, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κηπουρού.
34' Κεφαλιά του Τομάς μετά από εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο, η μπάλα έφυγε άουτ. 
45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου 
50' Ο Κόρμπος ανέτρεψε τον Ντάσιο και ο Δελφάκης υπέδειξε πέναλτι.
51' Ο Μπεσέρα εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε τη μπάλα άουτ.
55' Σουτ του Μπεσέρα με το δεξί η μπάλα άουτ. 
60' Σουτ του Μαχαίρα η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ. 
61' ΓΚΟΛ! 2-0 ο ΠΑΣ! Ο Ντάσιος μετά από συνδυασμό με τον Πάντο μπήκε στην περιοχή και σούταρε εύστοχα διπλασιάζοντας τα τέρματα. 
79' Ο Γεωργίου βγήκε απέναντι από τον Κυριακίδη μετά από μπαλιά του Βίλα αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
85' Σουτ στην κίνηση του Ανδράλα από μπαλιά του Μπακαγιόκο η μπάλα άουτ. 
87' Εκτέλεση φάουλ του Ζαμπρέλα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ. 
90+1' Κεφαλιά του Μελισσά η μπάλα άουτ.
90+4' Λήξη της αναμέτρησης