Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αγωνιστική 20η: κέρκυρα - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2

Δεύτερη σερί νίκη για την αγαπημένη μας ομάδα! Ένας ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ πήρε πολύ μεγάλη νίκη την 20η αγωνιστική, νίκη η οποία παίρνει πολύ μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως επετεύχθη ενάντια σε αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και μέσα στην έδρα του. Τα δύο υπέροχα γκολ για την ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Σκόρερ ήταν στο 20ο λεπτό ο Γιάννης Ζαραδούκας και στο 42ο λεπτό ο Leandro Becerra. Για την ομάδα της κέρκυρας μείωσε στο 55ο λεπτό ο Καλαντζής. 



Διακριθέντες Αγώνα: Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Κηπουρός.

Γκόλ και φάσεις αγώνα:



κέρκυρα - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2


Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια τις χρονιάς για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με έναν αρκετά δύσκολο και ποιοτικό αντίπαλο στην έδρα του, σε ένα ντέρμπι για την κατηγορία η αγαπημένη μας ομάδα στάθηκε απέναντι στα στοιχεία  της φύσεως, στους διαιτητές και στις αγωνιστικές της απώλειες κατά την διάρκεια του αγώνα με απίστευτο θάρρος και θράσος και κατάφερε να πάρει τρεις πραγματικά υπερπολύτιμους βαθμούς οι οποίοι θα της δώσουν την απαραίτητη ώθηση για την δύσκολη συνέχεια.
Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα μας με την κέρκυρα ήταν ίσως το ποιοτικότερο ημίχρονο που έχει κάνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκτός έδρας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Μια ποιότητα η οποία συνοδεύτηκε με ουσία αφού κατάφερε να πετύχει δύο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ γκολ μετά από σεμηναριακή συνεργασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας οι οποίοι πλέον με τον Άγγελο Αναστασιάδη δείχνουν να έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και την χημεία που απαιτείται. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για την αγαπημένη μας ομάδα αφού ο εξαιρετικός Ντε Βινσέντι αντικαταστάθηκε από τον Πάρη Ανδράλα λόγω τραυματισμού ενώ για τον ίδιο λόγο αντικαταστάθηκε και ο Βάντερσον (έδωσε την ασίστ του πρώτου γκολ στον Γιάννη Ζαραδούκα) με τον Μιχαήλ. Αυτές οι αλλαγές είχαν σαν αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσει η ομάδα και να δεχθεί ένα γκολ στο 55ο λεπτό. Στο 68ο λεπτό ο πολύ καλός Μπεσέρα εχθές θα μπορούσε να βάλει τέλος στον αγώνα εάν η τύχη του χαμογελούσε και δεν σταμάταγε η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.
Στο 76ο λεπτό του αγώνα πήγε να γίνει ένα πραγματικό έγκλημα ενάντια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθώς ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε βουτιά του Μαρτίν μπροστά από τον Πάντο. Ένα πέναλτι που δεν θα σφύριζε ούτε ο πρόεδρος της κέρκυρας. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ΦΩΤΗ ΚΗΠΟΥΡΟ.




Η επέμβαση της χρονιάς. Ίσως μας δίνει την κατηγορία. 

Στο σημείο αυτό να κάνουμε μια αναφορά στην εξαιρετική διαχείριση του αγώνα από τον προπονητή της ομάδος μας ο οποίος επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα προπονητή σε ότι εχει να κάνει με το κοουτσάρισμα κατά την διάρκεια του αγώνα διαχειρίστηκε με εκπληκτικό τρόπο τις ιδιαιτερότητες του αγώνα (βλ. αποβολές, καιρικές συνθήκες, τραυματισμούς) και βοήθησε την ομάδα στο μέγιστο για να πάρει τους 3 βαθμούς.

- ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΊΔΕΨΑΝ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.


*ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

- ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ' ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!

- Κάνοντας και λίγο χιούμορ με ατάκα που ακούστηκε από φίλο της ομάδας:
ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ - ΠΑΝΑΓΙΑ σημειώσατε 2

- Όταν ο Άγγελος εκνευρίζεται ιδού τα αποτελέσματα:


ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr) 
ΚΕΡΚΥΡΑ: ( Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος (86' Καραλής), Ερίθε, Γιάντσης (55' Μπάρκογλου), Μαϊστόροβιτς, Όσμαν (46' Ιωάννου), Μάρτιν.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι (46' Ανδράλας), Γεωργίου, Σκούφαλης (72' Μιχαήλ), Βάντερσον (43' λ.τρ. Ζαμπρέλα), Ζαραδούκας, Πατσατζόγλου.
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σπυρίδων Γουργιώτης (Φθιώτιδας) και Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας)
Πάγκος: 
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καράλης, Κοντοδήμος, Μπάρκογλου, Ιωάννου και Ηλιάδης.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπακαγιόκο, Ανδράλας, Ζαμπρέλα και Τζάνης.
Κίτρινες: Μίχος, Λίλα, Βάντερσον, Ερίθε, Καλαντζής, Ζαραδούκας, Πάντος.
Κόκκινη: Λίλα (2η κίτρινη) στο 69' 
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
5' Ο Γιάντσης μπήκε από αριστερά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, αλλά πρόλαβε με προβολή ο Κώτσιος σε κόρνερ.
9' Ο Ντε Βινσέντι βρήκε στην περιοχή τον Γεωργίου ο οποίος όμως σούταρε στην κίνηση και η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. 
20' ΓΚΟΛ! 0-1 ο ΠΑΣ! Ο Ντε Βινσέντι έδωσε στον Βάντερσον ο οποίος βρήκε τον Ζαραδούκα στην περιοχή ο οποίος με σουτ στην κίνηση με το αριστερό άνοιξε το σκόρ. Ωραίο σε εκτέλεση γκολ.
25' Ο Γιάντσης σούταρε στην περιοχή και με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ ο Κηπουρός.
42' ΓΚΟΛ! 0-2 ο ΠΑΣ! Ο Ντε Βινσέντι πάσαρε στον Πάντο ο οποίος βρήκε αμέσως τον Μπεσέρα και ο τελευταίος σούταρε εύστοχα και διπλασίασε τα τέρματα. Ωραίος συνδυασμός των παικτών της Ηπειρώτικης ομάδας. 
45+3' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
46' Έναρξη β' 45λεπτου. 
47' Ο Ιωάννου σούταρε στην περιοχή και ο Κηπουρός έδιωξε με τις γροθιές.
48' Κεφαλιά του Μαρτίν πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Κηπουρού. 
55' ΓΚΟΛ! 1-2 μείωσε η Κέρκυρα. Ο Καλαντζής μετά από φάση διαρκείας σούταρε και μείωσε για τους γηπεδούχους. Η άμυνα του ΠΑΣ δεν μπόρεσε να "καθαρίσει" τη φάση. 
62' Ο Σκούφαλης σούταρε μετά από απόκρουση του Μπάρκογλου μόλις άουτ.
68' Καλό σουτ του Μπεσέρα η μπάλα στο κάθετο αριστερό δοκάρι του Γκαλίνοβιτς. 
70' Ο Μαρτίν μετά από μπαλιά του Μαϊστόροβιτς πλάσαρε άουτ. 
76' Ο Μαρτίν κάνει βουτιά στην περιοχή υπό την πίεση του Πάντου και ο Κουκουλάκης σφυρίζει πέναλτι. Ο Γραμμόζης στην εκτέλεση και ο Κηπουρός με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε. 
90+3' Λήξη της αναμέτρησης.