Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Αγωνιστική 16η: αρης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

Έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γνώρισε την ήττα με 1-0 απο τον άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σκόρερ για τον άρη χρίστηκε ο καστίγιο στο 12 λεπτό του αγώνα συνεχίζοντας μια κακή συνήθεια που έχει παρουσιάσει η ομάδα μας φέτος δεχόμηνη γκόλ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.



 Διακριθέντες αγώνα: Γεωργίου, Ντε Βινσέντι


Γκολ και φάσεις απο τον αγώνα:
άρης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

Το καράβι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπάζει νερό για τα καλά. Κοντεύει 3 μήνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και εαν αναλογιστούμε την συνέχεια και την κατάσταση της ομάδας τα πράγματα φαίνονται κάθε άλλο απο αισιόδοξα. Κάποια μικρά σημάδια βελτίωσης παρουσιάστηκαν στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και της κατοχής ωστόσο ΧΩΡΙΣ γκόλ και χωρίς σοβαρή και συνολική άμυνα οταν πρέπει δεν υπάρχει μέλλον στον ορίζοντα. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία περίοδος χάριτος ούτε για τον κόουτς και φυσικά ούτε και για τους παίχτες. Με αντίπαλο την χειρότερη ομάδα (σαν σύνολο - όχι μονάδες) του πρωταθλήματος εαν παίζεις 90 λεπτά και δεν μπορείς να κάνεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ευκαιρία για να απειλήσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα τοτε ΔΕΝ δικαιούσαι να ζητάς κάτι απο το παιχνίδι. ούτε κάν το Χ.
Θλήψη και κατήφεια μόνο δημιουργεί αυτή η κατάσταση και το συνολικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα.
Η μόνη ευχάριστη νότα του αγώνα ήταν η παρουσία 150 οπαδών της ομάδας μας οι οποίοι χωρίς να λογαριάζουν χιλιόμετρα, έξοδα, κρύο και απογοήτευση βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας για να την στηρίξουν με κάθε δύναμη τους. Αυτονόητο είναι το γεγονός πως ο σύνδεσμος μας έδωσε το παρόν ΚΑΙ σε αυτο το εκτός έδρας μάτς.

ΩΣΤΟΣΟ: ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ (ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ, ΚΗΠΟΥΡΟΣ, ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ) ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΌ ΔΡΟΜΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ.
- ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ -


ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο (Αχαίας) και Νικόλαο Γεωργαλάκο (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας) και παρατηρητής ο κ. Αντώνης Σίπκας (Φλώρινας).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Άρης (Γιάννης Μιχαλίτσιος): Βελλίδης, Νέτο, Παπαστεριανός (84' Πρίττας), Μίσελ, Τσέζαρεκ (70' Σολτάνι), Καστίγιο (80' Γιαννιώτας), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Ουμπίντες.
ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πατσατζόγλου (77' Κυριάκος), Τζημόπουλος, Ανδράλας (10' λ.τρ. Ντε Βισέντι), Γεωργίου, Κώτσιος, Βάντερσον, Βίλα, Μπεσέρα, Τζάνης (46' Μπακαγιόκο), Σκούφαλης.
ΠΑΓΚΟΣ:
Άρης: Διούδης, Σολτάνι, Τόχα, Κατίδης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας και Πρίττας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Λίλα, Μπακαγιόκο, Ντε Βινσέντι, Μιχαήλ, Ντάσιος και Κυριάκος.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντε Βισέντι, Καζναφέρης, Σκούφαλης, Βάντερσον, Μπεσέρα, Καστίγιο, Πατσατζόγλου, Ουμπίντες.
ΚΟΚΚΙΝΗ: 86' Σκούφαλης (2η κίτρινη)
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
12' ΓΚΟΛ! 1-0 ο Άρης. Ο Φατί μετά από ωραία προσπάθεια από τα πλάγια τροφοδότησε τον Καστίγιο που με πλασαριστό σουτ από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ.  
16' Μπαλιά του Τζάνη στον Μπεσέρα ο οποίος μπορούσε να σουτάρει, αλλά προτίμησε να δώσει τη μπάλα στο Βίλα που σούταρε βεβιασμένα άουτ. 35' Γυριστό σουτ του Βίλα η μπάλα πέρασε άουτ μετά από μπαλιά του Γεωργίου στην περιοχή.
45+2 Λήξη α' ημιχρόνου
46' Έναρξη β' ημιχρόνου
60' Ο Μπεσέρα τροφοδότησε από πλάγια τον Βίλα ο οποίος σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω στον Καζναφέρη. Στη φάση ζήτησαν χέρι οι παίκτες του ΠΑΣ και "κιτρινίστηκε" ο Μπεσέρα.
64' Μακρινό σουτ του Ουμπίντες, δεν ανησύχησε ο Κηπουρός.
69' Σουτ του Φατί έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Κηπουρός.
86' Ο Γιαννιώτας προσποίθηκε ότι χτυπήθηκε κοντά στην πλάγια γραμμή από τον Σκούφαλη και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ είδε τη 2η κίτρινη που έφερε την αποβολή του.
90+2' Φαλτσαριστό σουτ του Γιαννιώτα μπλόκαρε ο Κηπουρός.
90+3' Σουτ του Φατί έδιωξε ο Κηπουρός.
90+3' Λήξη του παιχνιδιού