Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αγωνιστική 14η: ολυμπιακός - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Το πέρας της 14ης αγωνιστικής βρήκε την αγαπημένη μας ομάδα ηττημένη από εκείνη του ολυμπιακού. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται μάλλον δίκαιο καθώς η ποιοτική διαφορά ήταν δεδομένη και δεν κατέστη δυνατό να ισορροπηθεί από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας καθώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα πήρε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς το 2-0 που είχε διαμορφωθεί απο το πρώτο ημίχρονο δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης.

 Διακριθέντες αγώνα: Μπακαγιόκο, Μπεσέρα


Γκολ και φάσεις απο τον αγώνα:
ολυμπιακός ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0


Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κόντρα σε ποιοτικότερη ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένος σπαταλώντας το πρώτο ημίχρονο και δεχόμενος 2 γκόλ τα οποία έκριναν και την έκβαση του αγώνα. Στα λόγια του προπονητή μας Αγγελου Αναστασιάδη αντικατοπτρίζεται το μέγα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αγαπημένη μας ομάδα στον τομέα της ψυχολογίας. Είναι ξεκάθαρο πως ακόμα και γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος είναι ισχυρότερος οι παίχτες μας δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα ώστε να μπούν με δύναμη όπως αρμόζει στον AJAX ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και να κυνηγήσουν με σθένος όποιες πιθανότητες τους αναλογούν. Μαζί με όλα τα άλλα πρέπει να τονίσουμε πως από αυτή την ομάδα λείπει και τύχη καθώς δέχθηκε τα γκόλ σε πραγματικά πολύ άσχημες χρονικά στιγμές του αγώνα (9,43) ενώ για ακόμα μια φορά δεν καταλογίστηκε πεναλτι υπέρ μας απο ανατροπή του Μέγιερι στον Άντι Λίλα. Το μάτς στο λεπτό αυτό ήταν 1-0 και με μια πιθανή ισοφάριση ίσως βλέπαμε ένα άλλο μάτς.
Ολοκληρώνοντας θα μπορούσαμε να πούμε πως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έδειξε μικρά σημάδια βελτίωσης απέναντι ίσως στον δυσκολότερο αντίπαλο του πρωταθλήματος. Το διάστημα που μεσολαβεί είναι ευεργετικό για την ομάδα καθώς ο κόουτς θα έχει χρόνο να δουλέψει πάνω σε τομείς που θεωρεί σημαντικούς ώστε στο μάτς με την φόφη στις 3 Γενάρη να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα πατήσει τον αντίπαλο.


Αυτό στο οποίο θα πρέπει να κάνουμε ξεχωριστή αναφορά είναι η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης. ΟΙ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ έδωσαν δυναμικό παρόν ΚΑΙ σε αυτό το γήπεδο μη λογαριάζοντας έξοδα, κούραση και οποιουσδήποτε κινδύνους καθώς η μετακίνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία προστασία και ασφάλεια απο πιθανούς αντιπάλους.


ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)
 
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Δ. Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους κ.κ. Π. Αργυρό (Αθηνών) και Ι. Σταματόγλου (Καβάλας). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Δελφάκης (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο κ. Αμυγδαλής (Σερρών).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ;
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο (66' Ορμπάιθ), Φετφατζίδης (71' Γέστε), Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ (90' Πάντελιτς).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πάντος, Βάντερσον, Μπουζίντ, Κώτσιος, Τζημόπουλος (74' Ντε Βισέντι), Λίλα (45' λ.τρ. Βίλα), Ανδράλας, Σκούφαλης (46' Μπεσέρα), Γεωργίου, Μπακαγιόκο.
Κίτρινες: Χολέμπας, Ανδράλας, Κώτσιος
ΠΑΓΚΟΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κονστάνσο, Παπάζογλου, Πάντελιτς, Χαβίτο, Μόνχε, Ορμπάιθ, Γέστε.
ΠΑΣ: Κηπουρός, Ντε Βισέντι, Βίλα, Ντάσιος, Μπεσέρα, Κυριάκος, Μιχαήλ.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
5' Κόρνερ από τον Μιραλάς, κεφαλιά Τοροσίδη, η μπάλα άουτ.
9' ΓΚΟΛ! 1-0 για τον Ολυμπιακό. Δυνατό σουτ του Φουστέρ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετά από μπαλιά του Μοντέστο, άφησε άναυδο στον Φεγκρούς και άνοιξε το σκορ.
15' Σουτ του Μιραλάς κοντράρισε στο σώμα του Κώτσιου και βγήκε κόρνερ.
28' Σουτ του Μανιάτη η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό αλλά μπλόκαρε ο Φέγκρους.
31' Κεφαλιά του Παπαδόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Φέγκρους στη γραμμή.
41' Μπαλιά του Σκούφαλη στον Λίλα στον κενό χώρο, βγήκε ο Μέγερι και υπήρξε σύγκρουση των δύο παικτών. Ο Λίλα τραυματίστηκε και βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο.
43' ΓΚΟΛ! 2-0. Ο Μανιάτης έκανε γέμισμα στην περιοχή, ο Φετφατζίδης βρήκε τον Τζεμπούρ ο οποίος από κοντά διπλασίασε τα τέρματα. Με 10 έπαιζε ο ΠΑΣ αφού ο Λίλα ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου. 
45+1 Λήξη πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη Β' μέρους
56' Ο Μπεσέρα τροφοδοτήθηκε από αριστερά και ήταν έτοιμος να μπει στα καρέ του Ολυμπιακού φανερά καλυπτόμενος από την άμυνα του Ολυμπιακού αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάϊντ.
62' Κάθετη μπαλιά του Βίλα στον Μπακαγιόκο κάλυψε με το σώμα του ο Παπαδόπουλος και ο Μέγιερι μπλόκαρε.
65' Συρτό σουτ του Τζεμπούρ μπλόκαρε ο Φέγκρους.
66' Λανθασμένο γύρισμα του Μανιάτη ο Μπακαγιόκο μπήκε στη φάση και βγήκε τετ-α-τετ με τον Μέγιερι αλλά πλάσαρε άουτ.
75' Ο Χολέμπας έφυγε από αριστερά αλλά το σουτ εξουδετέρωσε ο Φέγκρους.
90+2 Λήξη της αναμέτρησης.


ΥΓ: ΣΕ 14 μέρες......ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ'ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....