Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αγωνιστική 12η: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - παοκ 2-2

ΝΑΙ ΡΕ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο AJAX ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Η ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑΤΙ "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ".






Διακριθέντες αγώνα: ΟΛΟΙ!!

Γκολ και φάσεις από τον αγώνα:



Σε ένα ματς που το τελικό σκόρ θα έπρεπε να είναι 4-1 υπέρ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ τελικά η θεά τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα μας και το τελικό 2-2 αποτελεί μια μαγική εικόνα. Ο ΠΑΣ μετά απο μεγάλο διάστημα ντεφορμαρίσματος και κακών εμφανίσεων επέστρεψε και παίζοντας όπως η γάτα με το ποντίκι τον ευρωπαίο και υπερόπτη παοκ έδειξε οτι αυτή η φανέλα όσο πόλεμο και εαν δέχεται, όση κακομοιριά και αν υπάρχει γύρω απο την ομάδα, όσο και εαν προσπαθούν να την μικρύνουν και να την θάψουν θα παραμένει ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ.
Ρεσιτάλ στο μάτς έδωσε όμως και ο λαός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ο οποίος με ανάλογες εμφανίσεις στα επόμενα παιχνίδια θα ξυπνήσει για τα καλά και θα θυμήσει σε όλη την Ελλάδα γιατί έχει γράψει τόσο μεγάλη και ένδοξη ιστορία.

Το πρώτο Choreo της ομάδας για φέτος αποτελεί γεγονός!!! Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία γεμίζοντας με περηφάνια κάθε γιαννιώτη φίλαθλο που βρέθηκε στο Ζωσιμάδες για τον χθεσινό αγώνα.

Υποσχόμαστε πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη....

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αρετόπουλος (Τρικάλων) με βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη (Καστοριάς) και Καρατζίκα (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Κουτσιαύτης (Άρτας) και παρατηρητής ο κ. Μαζαράκης (Κεφαλληνίας – Ιθάκης).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα (78' Κυριάκος), Σκούφαλης (66' Ζαϊρί), Μπακαγιόκο (86' Κειτά).
ΠΑΟΚ (Λάζνο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Γκαρσία (70' Παπάζογλου), Τσιρίλο, Γεωργιάδης (70' Ρομπέρ), Μαλεζάς, Φωτάκης (54' Ίβιτς), Λαζάρ, Έτο, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.
Κίτρινες: Σαλπιγγίδης, Πάντος, Βίλα, Λάζαρ, Παπάζογλου, Μπουζίντ, Αθανασιάδης.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
6' ΓΚΟΛ! 1-0 ο ΠΑΣ. Ο Μπακαγιόκο έγινε αποδέκτης της μπάλας από κοντά και σκόραρε μετά από αναστάτωση της άμυνας του ΠΑΟΚ σε εκτέλεση κόρνερ του Μπεσέρα.
17' ΓΚΟΛ! 1-1 ο ΠΑΟΚ. Γέμισμα στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Σαλπιγγίδης βρήκε με κεφαλιά τον Αθανασιάδη ο οποίος από κοντά ισοφάρισε. 
21' Ο Μπεσέρα πλάσαρε εύστοχα μετά από κάθετη πάσα σε τετ-α-τετ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ πάνω στον Έτο (σπρώξιμο) στη διεκδίκηση της μπάλας. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την απόφαση αυτή.
30' Ο Βάντερσον βρήκε τον Μπακαγιόκο από πλάγια μέσα στην περιοχή αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ το οποίο κατέληξε πολλά μέτρα άουτ.
41' Σουτ του Μπακαγιόκο από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε άουτ.
45'+2 Λήξη Α' ημιχρόνου 
46' Έναρξη Β' μέρους
48' O Μπεσέρα βρήκε μέσα στην περιοχή αμαρκάριστο τον Μπακαγιόκο ο οποίος αστόχησε από ευνοϊκή θέση.
49' ΓΚΟΛ! 2-1 ο Μπακαγιόκο με γυριστό σουτ στην περιοχή ύστερα από φάση διαρκείας και αποτυχημένης προσπάθειας του Φωτάκη να διώξει.
72' Υπόδειξη πέναλτι από τον διαιτητή σε χέρι του Τζημόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ.
73' ΓΚΟΛ! Ο Λάζαρ στην εκτέλεση πέναλτι και 2-2. 
90+6' Λήξη της αναμέτρησης


ΥΓ1: REMEMBER REMEMBER THE 6TH OF DECEMBER
ΥΓ2: Γελάει όλη η Ελλάδα με την ανακοίνωση του κ. Ζαγοράκη για την διαιτησία. Λίγη σοβαρότητα και αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
ΥΓ3: Σ αυτόν τον κύριο που βγήκε και δήλωσε πως το γήπεδο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν είναι για ποδόσφαιρο αλλά για να καλλιεργούμε...πατάτες του επισημαίνουμε το εξής:

Μπερδευτήκατε κύριε. Δεν ήταν πατάτες...ΑΓΓΟΥΡΙΑ έχουμε φυτέψει μέσα. Που "άλλοι τα τρώνε και δροσίζονται και άλλοι τα "τρώνε" και ζορίζονται" όπως λέει και ο θυμόσοφος ελληνικός λαός. Χρόνια τώρα έχει ζόρια στα Γιάννινα. Ρωτήστε να μάθετε...