Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Αγωνιστική 7η: Ατρόμητος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η αγαπημένη μας ομάδα συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών ηττήθηκε με 1-0 απο την ομάδα του Ατρομήτου. Το γκόλ για την ομάδα του Περιστερίου πέτυχε ο Γιαννούλης στο 31ο λεπτό.





Διακριθέντες αγώνα: -
 
Γκολ από τον αγώνα:
 

 
Σε ένα παιχνίδι οπου η αγαπημένη μας ομάδα δεν έκανε ούτε μια κλασική ευκαιρία και οπού παρατάχθηκε με μια ακατανόητη ενδεκάδα η οποία είναι πιθανό να μην έχει παίξει μαζί ούτε σε φιλικό παιχνίδι η ήττα ήταν το φυσικό επακόλουθο. Το δεύτερο ημίχρονο και ο εξορθολογισμός της ενδεκάδας απέδειξε πως εάν είχε γίνει διαφορετική προσέγγιση του αγώνα σίγουρα τότε θα ήταν πολύ πιθανότερο να κατακτήσουμε εναν η περισσότερους βαθμούς. Ατομικά και ομαδικά οι παίχτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρέθηκαν σε πάρα πολύ κακή μέρα ενώ σε πολύ κακή μέρα βρέθηκε και ο κόουτς της ομάδας μας ο οποίος φέρει και την κύρια ευθύνη όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου. Θα πρέπει να επέλθει σοβαροτητα ΑΜΕΣΑ σε όλους, παίχτες, τεχνική και διοικητική ηγεσία και να επανέρθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)
 
Διαιτητής ο Γ. Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) με βοηθούς τους κ.κ. Σταθακόπουλο (Ηλείας) και Τσολάκη (Αθηνών).
Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (81' Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (55' Δημούτσος), Μήτρογλου, Καραγκούνης (65' Μπρίτο).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στ. Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κυριάκος (65' Γεωργίου), Κώτσιος, Τζάνης (80΄Ντε Βισέντι), Λίλα, Βίλα, Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Πάντος, Ανδράλας (46' Βάντερσον). ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουζίντ, Τόμας, Ζουέλα, Λίλα, Σκόνδρας, Ιτάνζ, Τάτος, Γιαννούλης  

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
4' Ο Τάτος σέντραρε στον κενό χώρο στον Επστάιν ο οποίος πρόλαβε τον Κηπουρό αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.
9' Ο Τάτος έκλεψε στο χώρο του κέντρου και μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Μήτρογλου που ήταν σε θέση βολής. Όμως ο Μήτρογλου προτίμησε να κάνει πιρουέτα και καθυστέρησε με αποτέλεσμα να διώξει σε κόρνερ η άμυνα του ΠΑΣ.
28' Ο ΠΑΣ βρήκε στην κόντρα με τον Τζάνη από πλάγια να τροφοδοτεί τον Μπακαγιόκο. Το σουτ του Ιβοριανού λίγο έξω από την περιοχή πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.
31' ΓΚΟΛ! 1-0 ο Ατρόμητος. Ο Επστάιν βρήκε με βαθιά σέντρα τον Γιαννούλη μέσα στην περιοχή που έφυγε πίσω από την άμυνα του ΠΑΣ και με τη βοήθεια και του δοκαριού το 1-0. 
36' Λάθος της άμυνας του ΠΑΣ με ασυνενοησία Τζημόπουλου και Κώτσιου, ο Καραγκούνης πήρε την μπάλα και επιχείρησε να πλασάρει τον Κηπουρό που ήταν εκτός εστίας αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη β΄μέρους
46' Σουτ του Τζάνη άουτ η μπάλα. 53' Σουτ του Μήτρογλου στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ.
58' Ο Τόμας έσπρωξε με το χέρι τον Βίλα. Ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι.
60' Ο Επστάιν έκλεψε τη μπάλα από το Λίλα μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ.
69' Μακρινό σουτ του Λίλα μπλόκαρε ο Ιτάνζ.
75' Ο Βίλα επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ιτάνζ.
80' Γυριστό σουτ του Μήτρογλου η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ.
84' Καλοζυγισμένο σουτ του Ντε Βισέντι η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Φυντανίδη και πέρασε κόρνερ.
90+4' Λήξη της αναμέτρησης