Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αγωνιστική 6η: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - πανιώνιος

Στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της η αγαπημένη μας ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον ".... αιώνιο". Σε συνέχεια της πολύ κακής παράδοσης που έχει δημιουργηθεί απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης έτσι και σήμερα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο την στιγμή μάλιστα που ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίχτες απο το 40 λεπτό μετά την αποβολή του ΟΜΟ με απευθείας κόκκινη κάρτα σε χτύπημα του στον ΚΕΙΤΑ.




Διακριθέντες αγώνα: Κειτά, Λίλα

Φάσεις από τον αγώνα:


Σε ένα παιχνίδι όπου η αγαπημένη μας ομάδα είχε την κατοχή δημιούργησε πίεση στα καρέ του πανιωνίου χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ξεκάθαρες και κλασικές ευκαιρίες. Λίγο η προϊστορία, λίγο το γεγονός πως ο πανιώνιος παρουσιάζεται δυνατός στα εκτός έδρας παιχνίδια (Διπλό σε Παναιτωλικό - Κέρκυρα - ομάδες ανταγωνιστικές ώς προς τους στόχους.) όλοι καταλάβαιναν πως το μάτς θα κρινόταν στο γκόλ χωρίς πάρα πολλές ευκαιρίες. Εαν ο Μπακαγιόκο πετύχαινε το γκόλ στο 24' στην ίσως κλασικότερη ευκαιρία για την αγαπημένη μας ομάδα το μάτς θα είχε πάρει άλλη τροπή και ίσως να είχε κριθεί παρότι ήταν χρονικά αρκετά νωρίς. Σε μια μέρα που ατομικά οι παίχτες της ομάδος μας δεν ήταν ιδιαίτερα αρνητικοί δεν κατάφεραν να βγάλουν στο γήπεδο την ομάδική δουλειά και τους αυτοματισμούς που απαιτούνταν για να καταφέρουν να διασπάσουν την αμυντικά στημένη ομάδα του πανιωνίου που στόχευε να πετύχει κατι καλό στις αντεπιθέσεις. Στα αρνητικά του αγώνα ο πολύ δυνατός αέρας που επικρατούσε και δεν επέτρεπε στους παίχτες να αναπτυχθούν σωστά. Στα θετικά ο παλμός του πετάλου όπως επίσης και η κίνηση της ΠΑΕ με τα παιδιά των γυμνασίων της πόλης (Ειδική μνεία παρακάτω).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ(http://sportsioannina.gr)


Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Κεϊτά (64' Μπαγκαγιόκο), Τζημόπουλος, Λίλα, Ντε Βισέντι, Γεωργίου (81' Τζάνης), Μπεσέρα (64' Ζαϊρί), Μπακαγιόκο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Όμο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (65' Σάμαρης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας, Κούτσι (90' Αυλωνίτης), Ριέρα (83' Σέμπρι).
Κίτρινες: Γουνδουλάκης, Κβιρκβέλια, Κούτσι, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Σάμαρης
Κόκκινη: Όμο 40' (χτύπησε εκτός φάσης τον Κειτά)

ΦΑΣΕΙΣ
4' Σέντρα του Ντε Βισέντι για τον Μπακαγιόκο μέσα στην περιοχή, πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ ο Τσότσαλίτς πριν η μπάλα φτάσει στον Ιβοριανό και να γίνει απειλητικός.
7' Σουτ του Λίλα έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Ελευθερόπουλος.
11' Ο ΠΑΣ βγήκε γρήγορα σε μία αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Γεωργίου ο οποίος σούταρε από πλάγια αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και μπλόκαρε ο Ελευθερόπουλος
12' ο Μπεσέρα εκτέλεσε φάουλ από πλάγια φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή, ο Κειτά έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
24' Ο Ντε Βισέντι τροφοδότησε τον Γεωργίου ο οποίος μπήκε από πλάγια και σέντραρε παράλληλα στην εστία στον Μπακαγιόκο ο οποίος επιχείρησε τακουνάκι το οποίο όμως απομάκρυνε η άμυνα του Πανιωνίου.
35' Κεφαλιά του Σιόβα μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα αλλά απομάκρυνε ο Κώτσιος
36' Ο Ριέρα βρήκε τον Κούτσι ο οποίος σούταρε από κοντά υπό την πίεση του Μπουσίντ άουτ.
38' Γέμισμα στην περιοχή του Πανιωνίου από τον Ντε Βισέντι για τον Μπακαγιόκο, η μπάλα πήρε επικίνδυνη τροχία και απομάκρυναν με υπερένταση ο φιλοξενούμενοι.  
45+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
46' Ο Γεωργίου μέσα στην περιοχή με ατομική προσπάθεια από πλάγια βρήκε τον Ντε Βισέντι ο οποίος δεν κατάφερε να σουτάρει.
47' Ο Γεωργίου από καλή θέση σούταρε πάνω στους αμυντικούς.
50' Σουτ του Μπεσέρα η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
74' Σουτ του Βάντερσον έξω από την περιοχή η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ και ενώ θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τον Ζαϊρί που είχε ελευθερωθεί.
87' Γέμισμα στην περιοχή ο Σιόβας απέναντι από τον Κηπουρό σούταρε από κοντά αλλά σωτήρια ο Κηπουρός μπλόκαρε.
89' Δυνατό σουτ του Μπαγκαγιόκο στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα άουτ.
90+3' Σέντρα του Τζανη παράλληλα με την εστία μπλόκαρε προ του Μπακαγιόκο ο Ελευθερόπουλος.
90+4' Λήξη παιχνίδιου

ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Πραγματικά άξια συγχαρητηρίων η κίνηση της ΠΑΕ να δώσει δωρεάν εισιτήρια σε 300 παιδάκια δημοτικών της πόλης για να έρθουν στο γήπεδο. Κίνηση σημαντικότατη που δείχνει πως σε συνδυασμό με άλλες κινήσεις της, βρίσκει τον σωστό δίαυλο για να πλησιάσει την κοινωνία της πόλης μας. Διπλή η σημασία της κίνησης αυτής καθώς εκτός απο το προφανές που είναι η δωρεάν παρακολούθηση του αγώνα εαν επαναλαμβάνεται σε βάθος χρόνου θα φέρει ακόμα πιο κοντά στην ομάδα τα νέα παιδιά που μελλοντικά θα αποτελέσουν τους φίλαθλους και οπαδούς που θα στηρίζουν την ιδέα της ομάδας που ονομάζεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. 
Μας έκανε λοιπόν ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ η εικόνα με τα παιδιά μαζεμένα στο κέντρο του γηπέδου να τραγουδάνε για την αγαπημένη μας ομάδα και ευχόμαστε και ευελπιστούμε να έχει συνέχεια αυτή η εικονα και στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.