Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Αγωνιστική 5η: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - κέρκυρα 2-1

Στο χειρότερο του ίσως παιχνίδι μέχρι στιγμής για την φετινή σεζόν ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατάφερε να πάρει τους τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς. Το σκόρ άνοιξε στο 8ο λεπτό με αριστοτεχνική κεφαλιά ο Leandro Becerra. Η ισοφάριση έγινε επίσης με κεφαλιά στο 44ο λεπτό απο τον Λαμπρόπουλο. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε απο τον Θέμη Τζιμόπουλο στο 68ο λεπτό μετά απο εκτέλεση φάουλ του Τάσου Κυριάκου και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της κέρκυρας.





Διακριθέντες αγώνα: Γεωργίου, Τζιμόπουλος.

Γκολ και φάσεις από τον αγώνα:

Γκόλ αγώνα

Φάσεις, Δηλώσεις Αγώνα

Σε ένα παιχνίδι όπου εξ αρχής φαινόταν πως έκρυβε παγίδες λόγω της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου και της γενικότερης κατάστασης του στις πρώτες αγωνιστικές η αγαπημένη μας ομάδα δείχνοντας σημάδια υπεροπτισμού και υποτίμησης του αντιπάλου έπαιξε με την φωτιά αλλα στο τέλος δεν κάηκε. Σε ένα παιχνίδι όπου μετα βίας θα βρίσκαμε 1-2 παίχτες που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε διακριθέντες και οπου οι κινήσεις απο τον πάγκο δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα οι τρείς βαθμοί ενάντια σε έναν αντίπαλο που έχει σαν στόχο του την σωτηρία είναι το μόνο που μπορεί και πρέπει να κρατήσει κάποιος.
Η εμφάνιση θα ξεχαστεί γρήγορα. Αυτό που δεν πρέπει όμως να ξεχαστεί είναι το άγχος για το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και το οτι κανένας δεν έρχεται για να χάσει.



ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ(http://sportsioannina.gr)

Διαιτητής ο κ. Σπύρος Σελίμος από το σύνδεσμο Λακωνίας. Βοηθοί του οι κ.κ. Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας) και τέταρτος διαιτητής ο κ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Ντε Βισέντι (46' Βίλα), Γεωργίου, Μπεσέρα (62' Κουέβας), Μπακαγιόκο (72' Κειτά).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (61' λ.τρ. Κοντοδήμος), Βένζελ, Καλαντζής, Γιάντσης (59' Ιωάννου), Λαμπρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Μάζνοφ, Γκουστάβο, Όσμαν, Λόβιν (70' Μετίν).
Κίτρινες: Καλαντζής, Τζημόπουλος, Βίλα, Κυριάκος, Μετίν, Πάντος

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
7' O Μπεσέρα μετά από μπαλιά του Τζημόπουλου, μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς αλλά πλάσαρε άουτ.
8' ΓΚΟΛ! Κεφαλιά του Μπεσέρα στην περιοχή μετά από πάσα του Γεωργίου, "κρεμάει" τον Γκαλίνοβιτς  και 1-0 ο ΠΑΣ.
13' Ο Μπακαγιόκο μετά από μακρινή μπαλιά του Ντε Βισέντι βγήκε τετ-α-τετ, σούταρε αλλά νικήθηκε από τον Γκαλίνοβιτς.
44' ΓΚΟΛ! Ισοφάρισε η Κέρκυρα. Σε γέμισμα στην περιοχή ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κηπούρο και το σκορ 1-1.
45' Σουτ του Βένζελ, η μπάλα χτυπά στον Κώτσιο και καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι, και μετά και στην επαναφορά επιχείρησε την προβολή ο Μαζνόφ αλλά πρόλαβε και μπλόκαρε ο Κηπουρός.
45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
51' Κεφαλιά του Βίλα απέκρουσε ο Γκαλίνοβιτς στη γωνία σε κόρνερ.
68' ΓΚΟΛ! 2-1 ο ΠΑΣ. Σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, δεν απομάκρυνε σωστά η άμυνα της Κέρκυρας και ο Τζημόπουλος με συρτό σουτ σκοραρε.
77' Ξαφνικό σουτ του Μετίν και η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κηπούρου.
78' Νέα ευκαιρία για την Κέρκυρα με τον Μετίν να μπαίνει μέσα στην περιοχή μετά από συνδυσμό με Ιωάννου και Μαζνόφ, σούταρε αλλά απομάκρυνε ο Κηπουρός.
80' Ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή μετά από βαθιά μπαλιά του Πάντου και από πλάγια θέση σούταρε αλλά απέκρουσε ο Γκαλίνοβιτς σωτήρια.
81' Δυνατό σουτ του Κειτά η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
86' Εκτέλεση φάουλ του Μετίν, ο Καλαντζής την κεφαλιά και η μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια. 
90+4' Σέντρα του Μαζνόφ και κεφαλιά του Ιωάννου, άουτ.
90+4' Λήξη της αναμέτρησης

ΥΓ: ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑ ΠΥΡΣΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
      ΚΑΙ ΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΑΡΑΧΤΟΙ....