Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα - αστέρας τρίπολης 3-1


11ades















Την 3η αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες», και μετά από πολύ καλή απόδοση, οι κυανόλευκοι επικράτησαν δίκαια του Αστέρα Τρίπολης με 3-1.

goal-baka
Ο ΠΑΣ έπιασε αρκετά καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά στη συνάντηση και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους. Προηγήθηκε με τον Μπακαγιόκο στο 21' και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης δείχνοντας μεγάλη όρεξη. Στο 36' όμως ο διαιτητής Σιδηρόπουλος είδε ανατροπή από τον Λίλα πάνω στον Ουσέρο (φάση στην οποία δεν φαίνεται κάτι τέτοιο) και ο Τσαμπούρης από την άσπρη βούλα ισοφάρισε μέσα σε διαμαρτυρίες.
Όμως παρά την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 59' ο Τζημόπουλος βρήκε με καταπληκτική μπαλιά τον Γεωργίου ο οποίος κατέβασε τη μπάλα με το στήθος, και με πλασέ έδωσε νέο προβάδισμα στον ΠΑΣ.
1-1
Και κάπου εκεί επέστρεψε η αυτοπεποίθηση στους κυανόλευκους οι οποίοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με ωραία ατομική προσπάθεια του Ζαϊρί ο οποίος πήρε την μπάλα κάτω από τη σέντρα στο 84', διέσχυσε το γήπεδο, "χόρεψε" την άμυνα του Αστέρα και μέσα σε αποθέωση ανέβασε το σκορ στο τελικό 3-1.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου με βοηθούς τους κ.κ. Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Λεωνίδα Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου). Τέταρτος διαιτητής ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και παρατηρητής ο Ναούμ Μιντιούρης (Σερρών).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (57' Κυριάκος), Ντε Βισέντι (79' Ζαϊρί), Γεωργίου (73' Ανδράλας), Μπεσέρα, Μπακαγιόκο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Όσκαρ Φερνάντεθ): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (46' Ράγιος), Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Λαδάκης, Ουσέρο (70' Εγκόν), Κέρ, Τσαμπούρης, Χούλι, Περόνε (56' Ροτζέριο).
ΚΙΤΡΙΝΗ: Λίλα, Γεωργίου, Τσαμπούρης, Πάντος  
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ 
4' Ο Γεωργίου δέχτηκε το γέμισμα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο παίκτης του ΠΑΣ ήταν σε θέση οφσάιντ.
11' Και δεύτερο γκολ ακυρώθηκε για τον ΠΑΣ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και γέμισμα στην περιοχή ο Μπακαγιόκο με κεφαλιά σκόραρε αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσαίντ. 
21' ΓΚΟΛ! 1-0 ο ΠΑΣ. Μετά από μπαλιά του Μπεσέρα, ο Μπακαγιόκο με ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ το 1-0. 
gewrgiou
26' Σουτ του Περόνε από κοντά, η μπάλα βρήκε το πόδι του Κώτσιου και έφυγε κόρνερ.
30'  Σουτ του Γεωργίου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. 
32' Ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή από πλάγια δεξιά και βρέθηκε απέναντι από τον Χακόμπο αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Αστέρα. 
36' Υπόδειξη πέναλτι από τον Σιδηρόπουλο κατά του ΠΑΣ με τον Λίλα ο οποίος δεν φάνηκε να ανατρέπει τον Ουσέρο. Αυστηρό πέναλτι. 
37' ΓΚΟΛ! 1-1. Ισοφάρισε ο Τσαμπούρης με την εκτελεση πέναλτι.   
43' Δυνατό σουτ του Τζημόπουλου, η μπάλα άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.  
45+2' Σέντρα από τον Γεωργίου από δεξιά, κεφαλιά του Ντε Βισέντι, η μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
45+3' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.  
zairi-goal
48' Πέφτοντας ο Ντε Βισέντι τροφοδότησε με το κεφάλι τον Μπεσέρα ο οποίος σούταρε από καλή θέση και η μπάλα μόλις άουτ
59' ΓΚΟΛ! 2-1 ο ΠΑΣ. Καταπληκτική μπαλιά του Τζημόπουλου πίσω από τη σέντρα στον Γεωργίου ο οποίος με πλασέ το 2-1! 
62' Ο Μπεσέρα σέντραρε από τα αριστερά αλλά προ του Μπακαγιόκο που πήδηξε για την κεφαλιά απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μπαρτολίνι. 
63' Ο Ουσέρο προσπάθησε να κρεμάσει τον Κηπουρό που ήταν μακριά από την εστία του, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα.  
84' ΓΚΟΛ! 3-1. Ο ΠΑΣ βγήκε στην κόντρα με τον Ζαϊρί ο οποίος διέσχισε το μισό γήπεδο, απέφυγε εύκολα την άμυνα των φιλοξενούμενων και με πλασέ το 3-1. 
86' Αναπόδο ψαλίδι από τον Λαδάκη, απέκρουσε κόρνερ ο Κηπουρός. 
89' Εκτέλεση φάουλ του Ράγιος, η μπάλα πέρασε ελάχιστα μέτρα πάνω από την εστία του Κηπουρού. 
90+3' Λήξη του αγώνα. Πρώτη νίκη του ΠΑΣ στη Super League. 
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

- Στόν πάγκο του ΠΑΣ κάθονται οι: Ταμπάσης, Ζαϊρί, Μιχαήλ, Κυριάκος, Κεϊτά, Ανδράλας και Κουέβας.
- Στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης κάθονται οι: Μπαντής, Μπακασέτας, Κωστούλας, Ροτζέριο, Πιπίνης, Ράγιος, Εγκόν.
- Στο γήπεδο βρίσκονται και οπαδοί του Ηρακλή εξαιτίας της γνωστής ιστορίας του "Γηραιού" με τον Αστέρα Τρίπολης. 
- Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος διέκοψε προσωρινά τον αγώνα εξαιτίας των διαμαρτυριών για το πέναλτι.  
sportsioannina.gr