Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Αγωνιστική 2η: παναθηναϊκός - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1


Σε μια αναμέτρηση εξαρχής δύσκολη για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ η αγαπημένη μας ομάδα δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιον βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ηττήθηκε με σκόρ 3-1 δεχόμενος 2 γκόλ στο πρώτο ημίχρονο και 1 στο δεύτερο. Το γκόλ για λογαριασμό της ομάδας μας σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο μειώνοντας το σκόρ σε 2-1 δημιουργώντας προσδοκίες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΣ παρα την ήττα με 3-1 παρουσίασε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και σίγουρα τον αδικεί το σκόρ του πρώτου ημιχρόνου όπου πραγματικά μέσα στην έδρα μιας απο τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και να δημιουργήσει σημαντικότατες ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκόλ, μέχρι την πραγματοποίηση του 2-0 απο τον παναθηναίκο, και να φέρει το μάτς στα ίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας έπεσε λίγο καθώς οι παίκτες μας άρχισαν να παρουσιάζουν σημάδια κούρασης χωρίς ωστόσο σε κανένα σημείο να παρουσιάζονται αρνητικοί. Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι η απίστευτή κακοτυχία της ομάδας μας καθώς έγιναν 3!!!! αναγκαστικές αλλαγές (ΛΙΛΑ, ΦΕΓΚΡΟΥΣ, ΚΕΙΤΑ) καταστρέφοντας κάθε πλάνο ανατροπής του προπονητή μας.
Με εμφανίσεις σαν την σημερινή ο ΠΑΣ μας δεν έχει να φοβάται τίποτα. Παίζοντας επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο (όπως ονειρεύεται ο κάθε φίλαθλός του)  μέσα σε τόσο δύσκολες έδρες θα μπορούσαμε να πούμε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!Δείχνοντας πως πλέον αρχίζει και δένει και επιθετικά δημιουργώντας πολλές και πραγματικές ευκαιρίες και διορθώνοντας την αδυναμία που φαίνεται να έχει στις στημένες φάσεις στο μέλλον, οι προσδοκίες για θετικά αποτελέσματα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας σε συνδυασμό με πολύ καλό θέαμα, αυξάνονται.

Διακριθέντες τις σημερινής βραδιάς: Μπακαγιόκο, Γεωργίου, Μπεσέρα.

Τα γκόλ του αγώνα:



Highlights του αγώνα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ (www.sportsioannina.gr)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Δασκαλόπουλος του συνδέσμου Κορινθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Σταθόπουλο (Ηλείας).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Ζέκα, Κλέιτον (72' Καραγκούνης), Λέτο, Κουίνσι (79' Μαυρίας), Τοτσέ (84' Πετρόπουλος).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους (59' λ.τρ. Κηπουρός), Λίλα (21' λ.τρ. Μιχαήλ), Κώτσιος, Πάντος, Μπακαγιόκο, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κεϊτά (67' Τζάνης).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατσουράνης, Ντε Βισέντι, Πάντος, Καραγκούνης
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
3' Ο Μπακαγιόκο έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο και τροφοδότησε τον Γεωργίου που σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Κοτσόλης. 4' Σουτ του Ζέκα, απόκρουση Φέγκρους με τις άκρες των δακτύλων και η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
7' ΓΚΟΛ! 1-0 ο ΠΑΟ. Κόρνερ από τον Λέτο και ο Σαριέγκι με το σώμα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0 σε μία φάση που η άμυνα του ΠΑΣ έμεινε καθηλωμένη.
13' Φαλτσαριστό σουτ του Μπακαγιόκο στην περιοχή, μετά από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Κειτά, και η μπάλα λίγα μέτρα άουτ.
14' Ο Ντε Βισέντι μετά από μπαλιά του Κεϊτά, βρήκε τον Πατσατζόγλου σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ του ήταν χλιαρό και μπλόκαρε ο Κοτσόλης.
28' Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπεσέρα, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία και απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοτσόλης.
34' Γέμισμα στην περιοχή από τον Πάντο, ο Μπεσέρα έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε άουτ.
39' Κόρνερ από τον Λέτο, κεφαλιά του Μπουμσόνγκ που διεκδίκησε τη μπάλα από τον Φέγκρους η οποία κατέληξε σε νέο κόρνερ.
44' ΓΚΟΛ! 2-0 ο ΠΑΟ. Ο Κλέιτον βρήκε με μπαλιά τον Τοτσέ ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Φέγκρους και πλάσαρε εύστοχα. 
45'+ Λήξη πρώτου ημιχρόνου
46' Έναρξη β' ημιχρόνου
50' Λανθασμένη κεφαλιά του Κώτσιου προς τον Φέγκρους αναγκάζει σε δύσκολη απόκρουση τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, και ο Τοτσέ που μπήκε στη φάση αστόχησε από κοντά.
53' Ο Κεϊτά κέρδισε την κόντρα από τον Ζέκα αλλά το σουτ που επιχείρησε από την αριστερή γωνία πέρασε έξω.
55' Ο Φέγκρους έδιωξε με κεφαλιά έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Λέτο που επιχείρησε να πλασάρει από μακριά, αλλά ο Πάντος έδιωξε προ κενής εστίας. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε ο Φέγκρους στον δεξιό ώμο.
61' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεσέρα από τα 30 μέτρα, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοτσόλης.
66' Σουτ του Κλέιτον στην περιοχή μετά από ατομική προσπάθεια, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κηπουρού
68' ΓΚΟΛ! 2-1 μειώνει ο ΠΑΣ. Ο Βύντρα έκανε λανθασμένο γύρισμα με αποδέκτη τον Μπακαγιόκο που νίκησε με πλασέ τον Κοτσόλη. 
74' Γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Λέτο πιάνει δυνατό σουτ με το αριστερό και τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. 75' ΓΚΟΛ! Νέο δυνατό σουτ του Λέτο και 3-1. Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού ξεμαρκαρίστηκε στο ημικύκλιο της περιοχής και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κηπουρό. 
76' Ο Τζάνης έκανε επικίνδυνη σέντρα-σουτ από αριστερά, αλλά ο Κοτσόλης έπεσε και απομάκρυνε.
82' Γέμισμα του Πάντου από δεξιά, ο Μπουζίντ πιάνει ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
90'+2 Σουτ του Καραγκούνη απέκρουσε με τις γροθιές ο Κηπουρός.
90'+3 Νέο σουτ του Καραγκούνη στην περιοχή, η μπάλα άουτ.
90'+4 Σουτ του Μπακαγιόκο από καλή θέση απέκρουσε δύσκολα ο Κοτσόλης,  
90'+6 Σκαστή κεφαλιά του Μπακαγιόκο η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα από τα δεξιά.
90'+6 Λήξη του αγώνα