Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-εθνικος αστερας 3-0! ανοδος!!!!


paiktes-sampanies
Εορταστικό το κλίμα στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπροστά στους φίλους και οπαδούς του πανηγύρισε και μαθηματικά την άνοδο στη Super League. Με το 3-0 επί του Εθνικού Αστέρα σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία και πάει την ερχόμενη Κυριακή στο Ηράκλειο για να διεκδικήσει και τον τίτλο του
baka-goalπρωταθλητή στη Football League. Το σφύριγμα της λήξης έφερε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τημ να γίνονται ένα κουβάρι γιορτάζοντας την επιτυχία. Τα καταπληκτικά γκολ του Μπακαγιόκο στο 10΄και του Σιαλμά στο 65' έβαλαν "φωτιά" στις κερκίδες. Το "κερασάκι στην τούρτα" ήταν το γκολ του Μπακαγιόκο στο 82'.
Τέλος λοιπόν η Football League. Καλημέρα Super League και με την ευχή να μην είναι και πάλι εισιτήριο με επιστροφή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη (Μακεδονίας) και Γρεβένη (Χαλκιδικής). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Κομίνης (Θεσπρωτίας) και παρατηρητής ο κ. Ζωγράφος (Αθηνών).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας, Βαγγελής (54' Τζημόπουλος), Σιαλμάς (74' Μιχαήλ), Φουρτάδο (54' Σκούφαλης), Μπακαγιόκο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκίτκος, Καρατζάς, Τραορέ, Διαμάντης, Σανόκο (72' Χανιώτης), Μπενίσκος, Φραντζασκί (67' Αργυρίου), Λουάμο, Παντίδος, Παπαζούδης (67' Βάσι), Φατιόν.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φραντζεσκί
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
10' ΓΚΟΛ! 1-0 ο ΠΑΣ! Σέντρα του Βαγγελή από αριστερά και μονοκόμματο γυριστό σουτ του Μπακαγιόκο μέσα από την περιοχή, κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γκίτκο. Καταπληκτικό γκολ και "πήρε φωτιά" το Ζωσιμάδες! 
420' Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαγγελή ο Κώτσιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 
30' Καλό συρτό σουτ του Διαμάντη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κηπουρός.
41' O Σιαλμάς μπήκε στα καρέ του Εθνικού Αστέρα, αλλά βγήκε έγκαιρα και έκλεψε τη μπάλα ο Γκίτκος.
50' Ο Σανόκο σέντραρε και ο Λουάμο από κοντά σούταρε άουτ.
64' Μπαλιά του Μπακαγιόκο στον Σκούφαλη ο οποίος σούταρε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και η μπάλα κατέληξε άουτ.
65' ΓΚΟΟΟΛ! 2-0 ο ΠΑΣ! Ο Σκούφαλης με τακουνάκι βρίσκει τον Σιαλμά ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι μέσα από τη μεγάλη περιοχή το γκολ. Καταπληκτική φάση.
72' Δυνατό σουτ του Λουάμο η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
82' ΓΚΟΟΟΛ! 3-0 ο ΠΑΣ! Οι Ντάσιος και Ανδράλας έπαιξαν το 1-2, η μπάλα έφτασε στον Μπακαγιόκο που σούταρε η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά σε κενή εστία έγραψε το 3-0.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

-Στον πάγκο του ΠΑΣ κάθονται οι Σικαλιάς, Στάθης, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Σκούφαλης και Μπουχάν.
-Στον πάγκο του Εθνικού Αστέρα βρίσκονται οι Σκάρος, Κασνέτσι, Βάσι, Αργυρίου, Κάρσος, Αδαμάκης, Χανιώτης.
4- Πριν τον αγώνα τιμήθηκε ο δημοσιογράφος-δικηγόρος και πάντα δίπλα στην οικογένεια του ΠΑΣ, Λάκης Στεργίου από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Την πλακέτα έδωσε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ντάσιος. O Λάκης Στεργίου αφιέρωσε την πλακέτα στη μνήμη των Νίκου Γέροντα, Κώστα Κράβαρη και Τάσου Σιαφάκα που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή.
- Με γραβάτα ο προπονητής του ΠΑΣ, Στεφάν Ντεμόλ για πρώτη φορά στον πάγκο. Ίσως ο Βέλγος προπονητής ντύθηκε ασορτί για τα επινίκια της ανόδου. 
- Με 3-1 επικράτησε η ομάδα νέων της αντίστοιχης του Εθνικού Αστέρα το πρωί στο Πανηπειρωτικό.