Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα-αρης 2-2

6laen
Με τον τίτλο "Ήρθαμε για να μείνουμε" αποχαιρέτισε τη φετινή χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το φιλικό παιχνίδι που είχε χαρακτήρα φιέστας για την άνοδο στη Super League του ΠΑΣ με αντίπαλο τον Άρη έληξε ισόπαλο 2-2. Με "ηχηρή" την απουσία του κόσμου στο "Ζωσιμάδες" η αναμέτρηση είχε αρκετά καλές φάσεις και τέσσερα γκολ. Προηγήθηκε ο ΠΑΣ με τον Μπακαγιόκο στο 23' για να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 45' ο Μενδρινός.

Στο β΄ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές και ο Άρης προηγήθηκε με τον Αγγελούδη για να ισοφαρίσει στο 77' ο Σκούφαλης.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Κομίνης (Θεσπρωτίας) και βοηθοί οι κ.κ. Κάλφογλου (Θεσπρωτίας) και Πασχάλης (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής ο κ. Μπαλατσούκας (Ηπείρου).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός (27' Σικαλιάς - 64' Κουβεντάρης), Πάντος (43' Φουρτάδο), Οικονόμου (48' Τζημόπουλος), Κώτσιος (43' Βαρτζιώτης), Μιχαήλ (64' Μαργαρίτης), Κεϊτά (48' Σενόνε), Ανδράλας (48' Κυριάκος), Μπουχάν (70' Γκοτζιάς), Τζάνης (48' Σκούφαλης), Μπακαγιόκο (43' Τσάνης), Ντε Βισέντι (70' Γκέγκας).
Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης (52' Διούδης), Κουλουχέρης (46' Παπαζαχαρίας), Μίσελ, Καζναφέρης (70' Γιώρης), Μενδρινός (46' Κουρέλας 83' Ντάμαρλης), Αραβίδης (30' Αγγελούδης), Λαζαρίδης (46΄Κοτσώνης), Οικονομόπουλος (52' Γιαννιώτας), Βανγκέλι (52' Αγτίδης), Τοπούζης (59' Ρενιάλντι), Γιαννίτσης.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
-7΄Σουτ του Ντε Βισέντι μπλόκαρε ο Βελλίδης.
18' Φάουλ του Τζάνη εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Βελλίδης.
-23' ΓΚΟΛ! Κάθετη μπαλιά του Πάντου, ο Μπουχάν άφησε την μπάλα στον Μπακαγιόκο που με σούτ μέσα από την περιοχή το 1-0.
45' ΓΚΟΛ! Ανατροπή του Καζναφέρη από τον Ανδράλα πέναλτι και ο Μενδρινός το 1-1.
67' Ξαφνικό σουτ του Κουρέλα απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουβεντάρης.
74' Μπαλιά του Σκούφαλη στον Γκέκα ο οποίος πλάσαρε από καλή θέση άουτ.
76' ΓΚΟΛ! 1-2 για τον Άρη. Σουτ του Γιαννιώτα, ο Κουβεντάρης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Αγγελούδης στην επαναφορά από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
77' ΓΚΟΛ! 2-2 για τον ΠΑΣ με ωραίο σουτ του Σκούφαλη μετά από μπαλιά του Βαρτζιώτη.
88' Εκτέλεση φάουλ του Αγτίδη, κεφαλιά του Κοτσώνη πάνω στη γραμμή πρόλαβε και απέκρουσε ο Τζημόπουλος.
91' Πάτημα της μπάλας του Σκούφαλη στον Κυριάκο ο οποίος σούτερε και μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
- Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα οι Κουβεντάρης, Σικαλιάς, Τζημόπουλος, Βαρτζιώτης, Κυριάκος, Φουρτάδο, Σκούφαλης, Σενόνε, Μαργαρίτης, Γκέγκας, Γκοτζιάς, Τσάνης.
- Στον πάγκο του Άρη οι Διούδης, Νταμαρλής, Γιώρης, Παπαζαχαρίας, Αγτίδης, Αγγελούδης, Κουρέλας, Γιαννιώτας, Ρενιάλντι, Λένος, Κοτσώνης.
- Παρών στο γήπεδο και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.
- Στην εξέδρα και ο πρόεδρος της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης, με τον γενικό γραμματέα Στέλιο Σφακιανάκη.
- Ελάχιστος ο κόσμος στο "Ζωσιμάδες". Είναι ηχηρή η απουσία σε αυτή τη φιέστα. 
- Χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο οι Κώτσιος, Πάντος και Μπακαγιόκο όταν έγιναν αλλαγή. 
- Αρκετοί φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη και είχαν κουβέντα με τον Γιώργο Ντάσιο. 
πηγη:sportsioannina.gr