Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 5-0! (video)



Τριάντα λεπτά ήταν αρκετά για τον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να κερδίσει τον Διαγόρα Ρόδου (5-0) και να πάει την διαφορά από τον δεύτερο Παναιτωλικό στους 4 βαθμούς!


Οι πρωτοπόροι της Football League μετά από 2 αγωνιστικές τιμωρίες, έπαιξαν ξανά με τον κόσμο στο πλευρό τους. Έτσι δεν είχαν κανένα πρόβλημα ένα… υποτιθέμενο ντέρμπι με Διαγόρα των πολλών απουσιών, να τον μετατρέψουν σε υγιεινό περίπατο και ουσιαστικά να τελειώσουν το παιχνίδι με την συμπλήρωση 30΄.Άλλωστε σε εκείνο ακριβώς το λεπτό με γκολάρα ο Μανώλης Σκούφαλης έκανε το 3-0 και… τελείωσε νωρίς νωρίς την «σεμνή τελετή». Από κει και πέρα απλά η εύκολη νίκη μετατράπηκε σε πάρτι με το εντυπωσιακό 5-0 και με την διαφορά από τον Παναιτωλικό να πηγαίνει ξανά στο +4 και πλέον να είναι φανερό ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι… ομάδα που ανήκει στην Σούπερ Λίγκα!

Ο Άγιαξ της Ηπείρου άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Σιαλμά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο 25’ ο ίδιος παίκτης, από κούρσα και ασίστ του Σκούφαλη «έγραψε» το 2-0.  Όταν το ρολόι έδειξε 30’ ήταν η ώρα για το 3ο γκολ των γηπεδούχων με τον δημιουργό του προηγούμενου, Μανώλη Σκούφαλη.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά αφού το ματς είχε κριθεί και απλά οι Ροδίτες προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να… μαζέψουν το σκορ, ενώ με την σειρά τους οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν συντήρηση δυνάμεων καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο βαθμολογικά ματς στα Τρίκαλα με την θεσσαλική ομάδα!

Παρ’ όλα αυτά όταν βρήκαν ευκαιρία δεν είπαν όχι και σε άλλα δύο γκολ. Ξανά δημιουργός ο Σκούφαλης αλλά σκόρερ αυτή την φορά με κεφαλιά ο Ηλίας Κώτσιος (73’), ο οποίος διαμόρφωσε το 4-0, όμως η… τούρτα είχε και κερασάκι αφού στο 86’ ο Μιχαήλ διαμόρφωσε το τελικό και θριαμβευτικό 5-0!Οι Ροδίτες από την πλευρά τους συνεχίζουν την καθοδική τους πορεία και είναι πολύ πιθανό στο φινάλε να μην προλάβουν καν να είναι μέσα στο… κόλπο των πλέι οφ ανόδου!

πηγη:gazzeta.gr