Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1



 Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής μεταξύ του παναιτωλικού και του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το οποίο είχε αρκετή ένταση πριν την εναρξή αλλά και κατά τη διάρκεια...




Το φιλμ του αγώνα
2' Κεφαλιά του Ετζεγκουέλε, έδιωξε ο Βάντερσον πριν τη γραμμή του τέρματος 
6' Σέντρα του Μπαϊκαρά στον Βούκοβιτς, ο οποίος μπήκε από αριστερά στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε καταπληκτικά. 
11' Χτύπημα φάουλ από τον Ντεβισέντι, κεφαλιά του Κώτσιου, έδιωξε δύσκολα ο Τζενάμο σε κόρνερ 
17' Κόρνερ του Ντεβισέντι, κεφαλιά του Μπακαγιόκο έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Παναιτωλικού. 
23' Κόρνερ από τον Ντε Βινσέντι, κεφαλιά του Κεϊτά, πρώτη απόκρουση της άμυνας, δεύτερη προσπάθεια με σουτ από τον Κείτά, μπλόκαρε ο Τζενάμο.
24' Βαθιά μπαλιά με στόχο τον Παππά, η μπάλα από λάθος κεφαλιά έφτασε στον παίκτη του Παναιτωλικού που απέφυγε τον Κώτσιο, πλάσαρε τον Κηπουρό και έκανε το 1-0!
50' Ο Θεοδωρίδης  εκτέλεσε κόρνερ, κεφαλιά του Ετζεγκουέλε πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κηπουρού.  
68' Προσπάθεια αντεπίθεσης του Παναιτωλικού, ο Γκούρμα έκανε επιθετικό φαουλ στον Πάντο που στη συνέχεια κρεμάστηκε πάνω του και ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του ΠΑΣ, αντί για επιθετικό φάουλ. 
74΄ Βαθιά μπαλιά του Κώτσιου που έδιωξε την μπάλα προς τον Τζενάμο για το fair-play, ο Φουρτάδο έφυγε σε αντεπίθεση, πλάσαρε τον Τζενάμο και έκανε το 1-1, με τους παίκτες του Παναιτωλικού να του επιτίθενται για τη μη τήρηση του fair-play.  
85΄Αντικείμενα που πέσανε από την κερκίδα προς τον πάγκο του ΠΑΣ τραυμάτισαν τον Φουρτάδο, ο οποίος δεν συνέχισε ξανά το ματς και ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε με 9 παίκτες τον αγώνα.  
+ 4΄καθυστερήσεις 
94' λήξη του παιχνιδιού 
Μικρά-Μικρά
-Δεκάδες οπαδοί του Παναιτωλικού μπήκαν μέσα στο γήπεδο για να επιτεθούν στους φιλάθλους του ΠΑΣ, όταν εκείνοι μπήκαν στην εξέδρα 20 λεπτά πριν την έναρξη του ματς. Πετάχτηκαν κροτίδες  και μπουκάλια προς τους Γιαννιώτες. 
-ΜΑΤ μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλουν τους οπαδούς του Παναιτωλικού μέσα από το γήπεδο. 
-Χημικά της αστυνομίας έπνιξαν το χώρο μέχρι τα δημοσιογραφικά, όπου όλοι οι συνάδελφοι νιώθουμε κάψιμο στο λαιμό και στη μύτη. Ευτυχώς η κατάσταση αρχίζει να εκτονώνεται. 
-Οι δύο πρόεδροι κ.κ. Χρστοβασίλης και Κωστούλας και μαζί τους ο κ. Βρόσγος πήγαν προς τους φιλάθλους και συνέστησαν να τηρήσουν την τάξη αποφεύγοντας τα επεισόδια 






πηγη:super-fm
περισσοτερα βιντεο εδω...