Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣ

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα διεξήχθη η δίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ για τα γνωστά πλέον γεγονότα, ενώ παραλίγο οι δύο πλευρές να έρθουν ακόμα και στα χέρια, καθώς εκτοξεύονταν διάφορες ύβρεις που δημιουργούσαν συνεχώς εντάσεις.
Η γραμμή του ΟΦΗ ήταν προς την κατεύθυνση ότι στα Ιωάννινα επικρατούσε «ζούγκλα» από την πρώτη στιγμή που έφτασε η αποστολή στην πόλη και κλίμα τρομοκρατίας και ισχυρίστηκαν ότι το ματς θα έπρεπε να διακοπεί, καθώς δεν υπήρχαν συνθήκες ασφάλειας.
Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα στηρίχτηκε στο ότι ο Βεζυρίδης ήταν ο υπαίτιος της όλης κατάστασης με τη στάση που κράτησε μετά το συμβάν και χαρακτηρίστηκε ψεύτης, ενώ για τον οπαδό ο ΠΑΣ ισχυρίστηκε ότι μπηκε για να του κολλήσει ένα αυτοκόλλητο.
Αμφότερες οι πλευρές κατέθεσαν βίντεο των ισχυρισμών τους, τα οποία το δικαστήριο δεν δέχτηκε να τα δει την ώρα της εκδίκασης, ωστόσο οι δικαστές τα πήραν μαζί τους και ενδεχομένως να τα εξετάσουν.  
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες και η απόφαση ενδεχομένως να γίνει γνωστή μετά την Δευτέρα, καθώς ως τότε οι δύο πλευρές θα καταθέσουν τα υπομνήματά τους.

ΠΗΓΗ:SUPER-FM